Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 19:37
Čas čítania 0:55
Adrián Lukáč

Nové Call of Duty: Modern Warfare 2 príde v októbri. Pozri si trailer, ktorý láka na skvelú grafiku a množstvo akcie

Nové Call of Duty: Modern Warfare 2 príde v októbri. Pozri si trailer, ktorý láka na skvelú grafiku a množstvo akcie
Zdroj: Infinity Ward
TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Oficiálne predstavenie najnovšieho dielu Call of Duty prinieslo takmer dvojminútový trailer plný akcie.

Po minulotýždňovom teaseri sme sa dnes dočkali oficiálneho trailera, ktorý nás poriadne navnadil na nové Call of Duty: Modern Warfare 2. Sleduj trailer plný akcie a skvelej grafiky. Hra bude bežať na novom engine a vyjde už 28. októbra 2022. Veľkým plusom je, že tentoraz bude dostupná aj na Steame. Okrem Steamu bude k dispozícii aj na Playstation 4, Playstation 5, Xbox One a Xbox Series X.

V kampani hry sa stretneme so známou jednotkou Task Force 141 a jej členmi ako Price, Soap, Gaz a Ghost z predchádzajúceho dielu. Sloganom hry je „The ultimate weapon is team“, teda ultimátnou zbraňou je tím, čo pravdepodobne odkazuje práve na Task Force 141. Samozrejmosťou bude aj multiplayer. 

Activision a Infinity Ward zároveň potvrdili aj vydanie pokračovania mimoriadne úspešného free-to-play battle royal dielu Call of Duty: Warzone ešte tento rok, čím ukončili špekulácie o vydaní až v roku 2023. Po problémoch vnútri Activisionu, ktoré vyplávali na povrch minulý rok a o ktorých sme ťa informovali v článku, by tak toto vydavateľstvo mohlo opäť rozvíriť vody herného sveta v pozitívnom zmysle hneď dvoma skvelými dielmi legendárnej série Call of Duty. Na ich hodnotenie si však budeme musieť ešte počkať.

Mohlo by ťa zaujímať:
Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe
10 najlepších filmov s českým a slovenským dabingom, ktoré si môžeš pozrieť na Netflixe
10 najlepších filmov Nicolasa Cagea
Domov
Zdieľať
Diskusia