Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2022, 17:04
Čas čítania 0:30
Ema Stanovská

Smrteľná nehoda kolobežkára: v Banskej Bystrici našli na ceste telo muža, polícia žiada ľudí o pomoc

NEWS POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Na priechode pre chodcov policajti našli 49-ročného muža bez známok života a s viditeľným poranením hlavy.

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej zomrel kolobežkár. K incidentu došlo dnes krátko po polnoci za doposiaľ nezistených príčin, informuje polícia na Facebooku.

Na priechode pre chodcov policajti našli 49-ročného muža bez známok života a s viditeľným poranením hlavy. Na mieste činu našli na zemi ležiacu elektrickú kolobežku. „K mužovi boli privolaní záchranári, ktorí mu, žiaľ, už nedokázali pomôcť. Všetky bližšie detaily dopravnej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania,“ konštatuje polícia.

V súvislosti s touto nehodou sa policajti obracajú na občanov so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní: „Ak ste sa približne okolo polnoci nachádzali na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici v blízkosti priechodu pre chodcov pri obchodnom dome BILLA a máte akékoľvek informácie, ktoré by nám mohli pomôcť celú situáciu objasniť, zavolajte na číslo 158.“

Domov
Zdieľať
Diskusia