Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2022, 9:58
Čas čítania 1:18
Adam Novosad

Elon Musk čelí obvineniu, že letuške vraj ukázal genitálie a za mlčanie jej zaplatil 250-tisíc dolárov. Miliardár to rázne odmieta

NEWS ELON MUSK ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Miliardár obvinenia kategoricky odmieta a považuje ich za diskreditáciu na politickú objednávku.

Najbohatší muž sveta Elon Musk čelí obvineniu, že sexuálne obťažoval letušku na palube súkromného lietadla spoločnosti SpaceX, ktorým miliardár letel do Londýna.

Skutok sa vraj odohral v roku 2016, keď si Musk užíval masáž na palube lietadla, lenže podľa výpovede letuškinej kamarátky začal mať miliardár nevhodné návrhy so sexuálnym podtónom. Samotný Musk obvinenie kategoricky odmietol.

Obvinenie vyšlo na povrch, keď správu zverejnil portál Business Insider. Podľa portálu musela letuška po incidente na palube lietadla podpísať dokument, ktorý jej zakázal o údajnom obťažovaní verejne hovoriť, a Musk jej vraj za mlčanie zaplatil 250-tisíc dolárov. Reportéri portálu Business Insider tento dokument podľa ich vlastného článku videli.

O sexuálnom obťažovaní, ktoré sa údajne odohralo v lietadle, však verejne nerozpráva samotná letuška, ale jej kamarátka. Tej sa vraj letuška so zážitkom zdôverila. Musk vraj letuške „ukázal svoj penis, dotýkal sa jej a ponúkol sa, že jej kúpi koňa, ak toho preňho urobí viac“.

Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30

O letuške vraj vedel, že sa aktívne venuje jazde na koni, a tak na ňu chcel zapôsobiť. Podľa kamarátky sa Musk dotýkal letuškinho stehna a snažil sa jej ponúknuť úplatok, ak sa nechá nahovoriť na sex.

Elon Musk tieto obvinenia odmietol. Najskôr sa vyjadril pre Business Insider, ktorému povedal, že zverejnenie článku považuje za „politicky motivované“, a uviedol, že za príbehom sa skrýva oveľa viac, ako bolo teraz publikované.

„Ak by som mal tendenciu niekoho sexuálne obťažovať, je málo pravdepodobné, že by to vyšlo najavo práve teraz za celú moju 30-ročnú kariéru,“ skonštatoval Musk. Na Twitteri napísal, že „útoky na moju osobu treba vnímať z politickej perspektívy“. Miliardár si myslí, že ide o obvinenie na politickú objednávku, ktorej cieľom je zdiskreditovať ho, pretože „bojuje za dobrú budúcnosť a právo na slobodu prejavu“.

Domov
Zdieľať
Diskusia