Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2022, 16:01
Čas čítania 1:08
Tímea Krauszová

Netflix pripravuje novú sériu seriálu Black Mirror. Mali by sme dostať viac dlhých epizód, pôjde o takmer samostatné filmy

Netflix pripravuje novú sériu seriálu Black Mirror. Mali by sme dostať viac dlhých epizód, pôjde o takmer samostatné filmy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Seriál o desivej budúcnosti, v ktorej ľudstvo podľahlo technológiám, bude skôr zbierkou samostatných filmov.

Známy sci-fi seriál Black Mirror sa vracia. Zdroj blízky produkcii to potvrdil pre Variety a prezradil, že nová séria bude viac filmová než tie predošlé. Momentálne prebieha kasting na novú antológiu dielov o distopickej budúcnosti, v ktorej technológie prevalcovali ľudí. Variety zároveň informuje, že epizód by malo byť viac ako v piatej sérii.

Od tej ubehli skoro tri roky. Dramatický seriál vyšiel na Netflixe v lete 2019 a mal len tri časti. Hviezdili v nich Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II či speváčka a herečka Miley Cyrus. Už v tejto sérii jednotlivé epizódy presahovali 60 minút a boli skôr samostatnými filmami, ktoré prepájali niektoré technológie v príbehoch a samotný odkaz seriálu.

Za seriálom stojí Charlie Brooker a Netflix ho opisuje ako antológiu, ktorá odkrýva zvrátenú budúcnosť technológií. Najlepšie vynálezy ľudstva sa v príbehoch stretávajú s najnižšími ľudskými pudmi. Nové príbehy, ktoré prilákajú predplatiteľov, teraz Netflix bude potrebovať. Podľa všetkého prišiel o viac ako polovicu filmov zo svojho katalógu.

Odporúčané
Jadrová vojna, ktorá zničila USA aj ZSSR. Toto je top 10 katastrofických filmov Jadrová vojna, ktorá zničila USA aj ZSSR. Toto je top 10 katastrofických filmov 17. mája 2022, 14:30

Viaceré hollywoodske štúdiá sa totiž pokúšajú zopakovať úspech Netflixu a vytvárajú vlastné streamovacie služby. Zatiaľ čo štúdiá ako Warner Bros., Disney, Universal či Paramount v minulosti vysielali svoje filmy cez Netflix, v súčasnosti to robia už prostredníctvom vlastných streamovacích platforiem. Bude to pre slovenských fanúšikov znamenať, že si na predplatenej platforme pozrú už len seriály? Prečítaj si viac o ponuke filmov a seriálov Netflixu a o tom, prečo sa tak radikálne mení.

Anketa:
Budeš pozerať šiestu sériu Black Mirror?
Áno, neviem sa dočkať.
Ešte neviem, uvidím podľa traileru.
Určite nie, piata bola prepadák.
Áno, neviem sa dočkať.
91 %
Ešte neviem, uvidím podľa traileru.
9 %
Určite nie, piata bola prepadák.
1 %
Mohlo by ťa zaujímať:
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť?
72 hodín v Bratislave: zisti, kam do prírody, na dobré jedlo a za umením v hlavnom meste
Domov
Zdieľať
Diskusia