Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 17:03
Čas čítania 0:40
Jana Chovancová

V nedeľu je finále Slovenského pohára. Ak bude priebeh pokojný, možno povolia prístup divákov aj ďalšie zápasy

ŠPORT FC SPARTAK TRNAVA FUTBAL ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Finále medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava bude v nedeľu 8. mája o 17.30 h na NFŠ v Bratislave.

V nedeľu 8. mája o 17.30 h odohrajú finálny zápas Slovenského pohára na NFŠ v Bratislave kluby Slovan Bratislava a Spartak Trnava. Po minuloročnom útoku a následnej bitke, pre ktorú zápas predčasne ukončili, dostali oba kluby tresty vrátane obmedzenia divákov na deti do 15 rokov. 

„Toto je test normálnosti, či dokážete zvládnuť futbalový zápas bez násilia alebo či ďalšie dva roky budú stretnutia medzi Spartakom a Slovanom bez divákov,“ komentoval podľa Denníka N situáciu starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý.

David Hrnčár (Slovan) a Yusuf Bamidele (Trnava) počas zápasu 22. kola futbalovej Fortuna ligy vo februári 2022.
David Hrnčár (Slovan) a Yusuf Bamidele (Trnava) počas zápasu 22. kola futbalovej Fortuna ligy vo februári 2022. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Kusý sa po piatkovom stretnutí so zástupcami klubov poďakoval za to, že oba tímy chcú odohrať „normálny zápas“. Organizátori údajne súhlasili s predajom lístkov na meno a na sedadlo, aj keď to zákon neprikazuje. „Nebudú pozývať a vyslovene požiadajú, aby nechodili žiadni fanúšikovia cudzích klubov, ktorí nemajú prečo na zápas chodiť,“ komentuje na Facebooku starosta Rudolf Kusý. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Počas zápasu budú na štadióne aj v jeho okolí posilnené hliadky mestskej aj štátnej polície. Kapacitu štadióna znížia o 6 500 miest a bude rozdelený na štyri časti. Fanúšikovia budú za bránami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia