Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2022, 14:00
Čas čítania 1:13
Kamila Šebestová

Smeráci, čo urobíte, keď Rusko napadne Ukrajinu? Môžete sa hanbiť, reaguje minister Jaroslav Naď na bilbordy Smeru

NEWS DONBAS OBRANNÁ DOHODA S USA RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT SMER-SD
Uložiť Uložené

Strana Smer na svojich bilbordoch prezentuje jednotlivých politikov, ktorí hlasovali za obrannú zmluvu s USA. Veľkými písmenami sa pri nich píše: ZRADILI SLOVENSKO!

„Môžete sa hanbiť, o obranu našej krajiny vám nikdy nešlo,“ komentuje minister obrany Jaroslav Naď kampaň strany Smer-SD na svojom Facebooku. Tá na viaceré miesta umiestnila bilbordy s tvárami politikov, ktorí hlasovali za obrannú zmluvu s USA. Vedľa nich umiestnili nápis: „ZRADILI SLOVENSKO! POZVALI ARMÁDU USA NA SLOVENSKO“.

Minister obrany Jaroslav Naď na kontroverznú kampaň reagoval sarkastickými slovami:

Ďakujem strane Smer, ktorá za svoje peniaze celému Slovensku ukazuje, ktorým politikom ide o bezpečnosť tejto krajiny.“

V statuse sa minister pýta strany Smer-SD, čo bolo u nich na prvom mieste, keď podľa neho okradli rezort obrany o ťažké milióny. Podľa Naďa v dôsledku toho vojakom chýbajú elementárne veci. 

„Neplačeme, urobíme všetko pre to, aby sme sa s tým vysporiadali,“ dodáva Jaroslav Naď. 

„Nakoniec, ste aj vy sám, Robert Fico, uznali, že uznanie Doneckej a Luhanskej republiky zo strany Ruska a vojenské obsadenie týchto ukrajinských území je porušením medzinárodného práva, zatiaľ čo sa pomýlený Blaha stále modlí k Putinovi,“ píše nahnevaný minister. Status zakončuje výzvou pre stranu Smer-SD.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Čo urobíte, Smeráci, keď Rusko napadne Ukrajinu⁉️ Môžete sa hanbiť, o obranu našej krajiny vám nikdy nešlo. Neurobili ste pre ňu nič, pri čom sa nedalo naplniť si vrecká.
A vy všetci poslanci koaličných strán, ktorí ste na billboardoch, vy môžete byť na seba hrdí,“ dodáva minister na záver. 

Jaroslav Naď reagoval na postoj opozičných politikov k rusko-ukrajinskému konfliktu už doobeda, keď podal vyhlásenie k aktuálnej situácii. Tá sa podľa neho zhoršila.

„Tí ľudia, ktorí sa nám vysmievali, že sme vojnoví štváči, by sa nám mali ospravedlniť.

Uvedomujú si, že situácia už je vážna,“ povedal minister obrany. Dodal, že Slovensko je pripravené nasadiť na Ukrajinu vojenské jednotky a momentálne sa kvôli Putinovi nachádzame v najhoršej situácii od 2. svetovej vojny.

Viac o reakcii ministra Naďa si môžeš prečítať v tomto článku. Pokiaľ ťa zaujíma dnešný vývoj rusko-ukrajinského konfliktu, sleduj ho naživo v našom článku

Odporúčané
Jaroslav Naď: Sme pripravení na hranice nasadiť vojenské jednotky. Sme v najhoršej bezpečnostnej situácii od 2. svetovej vojny Jaroslav Naď: Sme pripravení na hranice nasadiť vojenské jednotky. Sme v najhoršej bezpečnostnej situácii od 2. svetovej vojny 23. februára 2022, 11:01
Domov
Zdieľať
Diskusia