Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2022, 16:02
Čas čítania 0:35
Ema Stanovská

VIDEO: Hrôzostrašná nehoda v Nitre. Ukrajinský vodič narazil do dvoch vozidiel a prevrátil sa

NEWS AUTONEHODA
Uložiť Uložené

Pri dopravnej nehode vznikla škoda približne vo výške 24-tisíc eur.

Dopravní policajti z Nitry riešili na Bratislavskej ulici vážnu dopravnú nehodu. Vodič nezvládol rýchlosť jazdy, vyšiel z cesty a nabúral do dvoch áut. Potom sa aj s autom prevrátil. Upozornili na to policajti na Facebooku.

44-ročný vodič z Ukrajiny viedol vozidlo VW Passat, keď zrejme neprispôsobil rýchlosť jazdy a vyšiel mimo cesty. Tam narazil do odparkovaného vozidla Kia Ceed a následne do vozidla Kia Sportage. Na videozázname vidieť, ako vodič zrážku nezvládol a prevrátil sa.

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, ktorá mala pozitívny výsledok. Nafúkal 0,75 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,56 promile. Pri dopravnej nehode vznikla škoda približne vo výške 24-tisíc eur. 

Nitrianski policajti museli podobnú situáciu riešiť aj uplynulý víkend, keď v Levickom okrese tragicky zomrel 41-ročný muž, ktorý s vozidlom narazil do stromu a to začalo horieť. Polícia vodičov upozorňuje, aby jazdili zodpovedne a nesadali si za volant pod vplyvom alkoholu alebo ak dostali zákaz šoférovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia