Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2022, 20:00
Čas čítania 1:18
Ivan Koribanič

TOP 3 v utorok: Slovensko porazilo Nemecko, opravený Cyberpunk 2077 už aj na next-genoch a Rusko podľa Putina vojnu nechce

TOP 3 v utorok: Slovensko porazilo Nemecko, opravený Cyberpunk 2077 už aj na next-genoch a Rusko podľa Putina vojnu nechce
Zdroj: TASR/AP, TASR/Martin Baumann, reprofoto
ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Utorok so sebou priniesol ďalšie zaujímavosti z domova aj zo sveta, ktoré by si si určite nemal nechať ujsť. Sumár toho naj nájdeš v tomto článku.

Slovensko porazilo Nemecko a postupuje do štvrťfinále

Slovenská hokejová reprezentácia zvíťazila vo štvrtom zápase na zimných olympijských hrách v Pekingu. V osemfinálovom stretnutí si výber Slovenska poradil s dravým Nemeckom 4 : 0, a to hlavne vďaka prvým dvom tretinám, v ktorých mali naši reprezentanti jasne navrch. Výber Craiga Ramsayho teraz čaká náročný duel s papierovo silnejšími Spojenými štátmi americkými vo štvrťfinále.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

ZOH 2022: Slovensko zvíťazilo nad Lotyšskom, do osemfinále postupuje z tretieho miesta.
ZOH 2022: Slovensko zvíťazilo nad Lotyšskom, do osemfinále postupuje z tretieho miesta. Zdroj: TASR/AP

Opravený Cyberpunk 2077 už môžeš hrať na PS5 a Xbox Series X v nových verziách

Poľské herné štúdio CD Projekt Red oznámilo, že pre hru Cyberpunk 2077 vydáva veľký patch s označením 1.5. Spoločne s patchom by si už od dnešného večera mal mať možnosť upgradnúť si verziu z PS4/Xbox One na natívnu „next-gen“ verziu pre PS5 a Xbox Series X. 

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Tvorcovia opravili desiatky až stovky chýb. Z hľadiska pridaného obsahu sa môžeš tešiť na rozšírené dejové línie s niektorými postavami, ako napríklad s obľúbenou postavou Panam. Hlavná postava V si v meste Night City bude môcť kúpiť nové byty a dočkáš sa aj nových zbraní a ďalších drobností. 

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Cyberpunk 2077
Zdroj: CD Projekt Red

Rusko podľa Putina nechce vojnu

Ruský prezident Vladimir Putin po rozhovoroch s nemeckým kancelárom Olafom Scholzom povedal, že vojnu nechce. Putin ďalej naznačil, že existujú ďalšie príležitosti na rozhovory medzi Moskvou, USA a NATO v snahe zmierniť súčasné napätie. „Predložili sme návrh, ktorého cieľom je zabezpečenie rovnakej bezpečnosti pre všetkých vrátane našej krajiny,“ povedal Putin.

Dodáva, že v dokumentoch, ktoré Rusku zaslalo NATO a Washington, sú body, o ktorých sa dá diskutovať. „Treba však o nich hovoriť komplexne vrátane všetkých problémov, ktoré sme zdôraznili,“ dodáva Putin. Nemecký kancelár Scholz na margo celej situácie dodal, že vojna v Európe je nepredstaviteľná. „Zredukovanie ruskej armády na hranici s Ukrajinou je nevyhnutné,“ povedal Scholz.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Zdroj: TASR/AP/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo

Instagramový post dňa

Tenista Novak Djoković tvrdí, že by radšej vynechal všetky nasledujúce turnaje o najvzácnejšie trofeje, ako by sa mal nechať dotlačiť do toho, aby sa dal zaočkovať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BBC News (@bbcnews)

Domov
Zdieľať
Diskusia