Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2022, 18:00
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 už môžeš hrať na PS5 a Xbox Series X v nových verziách. Autori opravili stovky chýb a pridali nový obsah

Cyberpunk 2077 už môžeš hrať na PS5 a Xbox Series X v nových verziách. Autori opravili stovky chýb a pridali nový obsah
Zdroj: CD Projekt Red
TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Budeš hrať Cyberpunk 2077, keď ho tvorcovia konečne opravili?

Poľské herné štúdio CD Projekt Red oznámilo, že pre hru Cyberpunk 2077 vydáva veľký patch s označením 1.5. Spoločne s patchom by si už od dnešného večera mal mať možnosť upgradnúť si verziu z PS4/Xbox One na natívnu „next-gen“ verziu pre PS5 a Xbox Series X. 

Tvorcovia opravili desiatky až stovky chýb, ktorých presný zoznam si môžeš pozrieť tu. Z hľadiska pridaného obsahu sa môžeš tešiť na rozšírené dejové línie s niektorými postavami, ako napríklad s obľúbenou postavou Panam. Hlavná postava V si v meste Night City bude môcť kúpiť nové byty a dočkáš sa aj nových zbraní a ďalších drobností. 

Odporúčané
RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) RECENZIA: Horizon: Forbidden West (PS5) 14. februára 2022, 9:01

Z hľadiska vizuálu dostane hra ďalší upgrade, pričom na PS5 a Xbox Series X budú dostupné dva módy. Resolution mód spojazdní hru v 4K, 30fps (počet snímok zobrazených za sekundu) a s ray tracingovými odtieňmi, takže tiene budú mať autentické spracovanie lámania svetla a odrazu.

Cyberpunk 2077.
Cyberpunk 2077. Zdroj: CD Projekt Red

Performance mód zase spustí hru v dynamickom rozlíšení 4K, avšak v 60fps, no bez ray tracingu. Na konzole Xbox Series S hra pobeží výhradne v Performance móde, ktorý zabezpečí 30fps a rozlíšenie na úrovni 1 440 pixelov. 

Tvorcovia vylepšili aj umelú inteligenciu nehrateľných postáv a nepriateľov a upravili aj správanie vozidiel na ceste a zlepšili samotnú hrateľnosť. Do akej miery, to musíš odskúšať už sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia