Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. februára 2022, 10:37
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Gwyneth Paltrow ochutnala sviečku, ktorá vonia ako jej vagína. V reklame na Uber Eats tvrdí, že chutí „zvláštne“

OSOBNOSTI GWYNETH PALTROW SUPER BOWL
Uložiť Uložené

Cieľom kampane je poukázať na to, že prostredníctvom služby Uber Eats si môžeš objednať donášku čohokoľvek, nielen jedla.

Donášková spoločnosť Uber Eats vydala sériu reklamných spotov s viacerými celebritami ako upútavku na nadchádzajúci zápas Super Bowl, ktorý sa uskutoční 13. februára a zavŕši sezónu najvyššej ligy amerického futbalu NFL. V jednom zo spotov sa objavila aj herečka Gwyneth Paltrow, ktorá si v novej reklame odhryzne z jednej zo svojich vagínových sviečok.

Gwyneth totiž začiatkom roka 2020 na svojej oficiálnej stránke Goop spustila predaj oblečenia či rôznych doplnkov do domácnosti vrátane vonných sviečok, pričom jedna z nich mala vôňu jej vagíny. Opísala ju ako „vtipnú, nádhernú a sexy“, pričom by mala niesť prvky citrusového bergamotu, pelargónie a cédra.

V krátkom reklamnom spote sa zahryzne do sviečky, zamyslí sa a povie: „Táto sviečka chutí zvláštne. Nie zle, ale zvláštne.“ Cieľom kampane je totiž poukázať na to, že prostredníctvom služby Uber Eats si môžeš objednať donášku čohokoľvek, nielen jedla. 

V reklamách od Uber Eats sa objavili aj ďalšie hviezdy, ako napríklad herečka Jennifer Coolidge, ktorá konzumuje rúž, či komik Trever Noah, ktorý si odhryzne z dezodorantu.

Domov
Zdieľať
Diskusia