Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 12:39
Čas čítania 0:54
Martin Adam Pavlík

VIDEO: UFC bojovník prijal výzvu od hejtera na Twitteri. V zápase mu nedal šancu

VIDEO: UFC bojovník prijal výzvu od hejtera na Twitteri. V zápase mu nedal šancu
Zdroj: Unsplash/Daniel Lloyd Blunk-Fernández/volně k užití (ilustrační foto)
ŠPORT KEVIN HOLLAND UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Najskôr mal silné reči na sociálnych sieťach, neskôr sa nemohol pohnúť a musel trikrát odklepať.

Dvadsaťdeväťročný UFC bojovník Kevin Holland je dobre známy svojím výbušným štýlom boja, veľkolepými ukončeniami, ale tiež tým, že často počas zápasu vykrikuje na ľudí v hľadisku alebo trolluje svojich súperov. Nie každý to má rád, a preto si tento mladík z Kalifornie vybudoval okrem fanúšikov aj množstvo nepriateľov či hejterov. 


Podľa portálu Športky.sk mal jeden z jeho neprajníkov silné reči na Twitteri a Holland to nenechal bez odozvy. „Aj napriek tomu, že máš čierny pás v brazílskom džiu-džicu, ťa dokážem na zemi poraziť,“ napísal hejter. Trochu sa však prerátal. UFC bojovník totiž jeho výzvu prijal.



Zaplatil mu lístok na autobus, hotelovú izbu a o niekoľko hodín neskôr si už zmerali sily v graplingovom súboji. Ten netrval dlho. Kevin Holland, ktorý pôsobí v UFC od roku 2018 a za ten čas stihol poraziť také mená ako Gerald Meerschaert či Ronaldo Souza, súperovi nedal šancu.

Ukončil ho submisiou. Chlapík po tom, čo mu Holland nasadil chvat, po ktorom sa nevedel pohnúť, trikrát odklepal. Počas zápasu si navyše klasicky súpera doberal a zrazu trolloval on jeho. Holland už raz pobavil verejnosť a získal si jej uznanie mimo klietky, keď v októbri minulého roka vyrušil zlodeja priamo pri krádeži cudzieho auta, spacifikoval ho a počkal, kým ho prišla zatknúť polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia