Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2022, 19:02
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Vynadal mame, napadol otca, zbil privolaného policajta a teraz mu hrozí 5 rokov basy. Slovák z Handlovej vyčíňal opitý

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Policajti zasahovali pri rodinnom konflikte v Handlovej, kde museli použiť aj donucovacie prostriedky.

Muž vo veku 35 rokov pod vplyvom alkoholu vynadal svojej matke, fyzicky napadol svojho otca a privolaného policajta udrel do tváre.

Takýto prípad museli riešiť policajti v Handlovej, kde zasahovali pri rodinnom konflikte v byte. Muža policajti spacifikovali a obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom útoku na verejného činiteľa.

„Obvinený mal v byte v Handlovej pod vplyvom alkoholu vulgárne nadávať svojej matke. Po tom, ako ho jeho otec upozornil na to, aby sa správal slušne k matke, mal vulgárne vynadať aj jemu. Hádka medzi otcom a synom sa mala skončiť fyzickým útokom,“ opísala policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, že obvinený údajne opakovane otca udrel do hlavy a následne ho buchol o stenu.

PZ SR
Zdroj: PZ SR

„Privolaná policajná hliadka vyzvala agresívneho muža na preukázanie svojej totožnosti. Ten mal túto výzvu neuposlúchnuť, pričom mal fyzicky napadnúť policajta, mal ho udrieť do tváre, na čo policajti proti nemu použili v súlade so zákonom donucovacie prostriedky a obmedzili mu osobnú slobodu,“ objasnila hovorkyňa. 

Muž teraz sedí v cele policajného zaistenia. Ak sa mu dokáže vina, môže vo väzení skončiť na jeden až päť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia