Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 16:38
Čas čítania 1:02
Daniel Mikolášik

Kanye West mal rande s herečkou Juliou Fox. Paparazzovia ich vyfotili počas romantickej večere v Miami

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Raper si našiel náhradu za exmanželku Kim Kardashian.

Kanye West, po novom známy ako Ye, si po siedmich rokoch manželstva našiel náhradu za influencerku a modelku Kim Kardashian, s ktorou má 4 deti. Podľa TMZ totiž po novom randí so známou taliansko-americkou herečkou Juliou Fox. Paparazzom sa dvojicu podarilo vyfotografovať počas romantickej večere v Miami.

Podľa bulváru navštívili reštauráciu Carbone v Miami a podľa všetkého sa spolu dobre bavili. Zdroje blízke raperovi tvrdia, že zatiaľ nejde o žiaden vážny vzťah, no Ye si vraj užíva slobodný život a údajne je po dlhom čase konečne šťastný. K rande došlo po tom, čo sa Kanye a jeho rapový kolega Future zúčastnili na silvestrovskom koncerte v Miami, ktorý zorganizoval Justin LaBoy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ (@dondasplace)

Nie je to jediná žena, ktorá sa aktuálne motá okolo jedného z najúspešnejších raperov v histórii. Len pred nedávnom sa po boku Kanyeho na párty v Houstone v americkom štáte Texas objavila instagramová modelka Yasmine Lopez.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Vzťah medzi Kanyem Westom a Kim Kardashian však naďalej zostáva zahalený rúškom tajomstva. Hoci sa rozvádzajú, špekuluje sa o tom, čo k sebe naozaj cítia. V šou Saturday Night Live napríklad Kanye West povedal, že sú stále manželia, neskôr však Kim potvrdila, že už podpísala rozvodové papiere.

V decembri navyše Kanye počas koncertu s Drakeom pri vystúpení so skladbou Runaway pozmenil známy text a na pódiu vyznal, že chce, aby sa k nemu Kim vrátila. Raper si tiež prednedávnom kúpil luxusnú vilu za 4,5 milióna dolárov v kalifornskom Hidden Hills hneď oproti domu Kim Kardashian. Odôvodnil to tým, že chce byť bližšie k svojim štyrom deťom.

Domov
Zdieľať
Diskusia