Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 19:43
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Tom Hardy, Cillian Murphy a dorezané tváre fašistov. Finálna séria Peaky Blinders ukazuje temné zábery

Tom Hardy, Cillian Murphy a dorezané tváre fašistov. Finálna séria Peaky Blinders ukazuje temné zábery
Zdroj: BBC ONE
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Tvorcovia nás s dátumom vydania bolestivo naťahujú. My už chceme vidieť, čo sa stane s rodinou Shelbyovcov.

BBC uverejnila prvý teaser trailer na finálnu, šiestu sériu Peaky Blinders od tvorcu Stevena Knighta. Ten sa dušuje, že pôjde o vynikajúcu sériu a zakončenie seriálu, hoci nie tak celkom zakončenie príbehu.

Uzatvorí sa až celovečerným filmom, ktorý je stále v príprave a uvidíme ho buď koncom roka 2023, alebo až v roku 2024. Tvorcovia Peaky Blinders predsa len zvyknú stráviť veľa času prípravami na nové diely, na ktoré preto vždy čakáme viac než pri iných seriáloch. 

Odporúčané
Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? 2. januára 2022, 10:30

Posledná séria sa zameria na nárast fašizmu, a to nielen v Británii. Jeho tvárou bude aj naďalej Oswald Mosley v podaní skvelého Sama Claffina. Hlavnou postavou bude stále Cillian Murphy ako Thomas Shelby a poruke mu bude aj jeho široká rodina a priatelia.

Vrátil sa aj Tom Hardy čoby Alfie Solomons, no netušíme, či sa v nových dieloch objaví aj Helen McRory v role Polly Gray, keďže herečka zomrela v apríli 2021. BBC One stále neprezradilo dátum premiéry, takže nevieme, či to bude jar alebo leto. Isté je, že sa dočkáme už v priebehu tohto roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia