Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 11:27
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

VIDEO: Mladík v bunde s nápisom „F**k your God“ napadol kňaza počas novoročnej omše v Bardejove

VIDEO: Mladík v bunde s nápisom „F**k your God“ napadol kňaza počas novoročnej omše v Bardejove
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
NEWS KŇAZ
Uložiť Uložené

Kňaz útočníkovi odpustil, polícia však nie.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v súvislosti s napadnutím kňaza v Bardejove. Počas novoročnej omše v gréckokatolíckom chráme totiž mladík v bunde s nápisom „F**k your God“ (J***m tvojho Boha) predstúpil pred kňaza, ktorý celebroval omšu, a udrel ho do ramena, informuje polícia Slovenskej republiky na Facebooku.

26-ročný kňaz, ktorý bol 1. januára dopoludnia napadnutý počas slúženia liturgie, neutrpel žiadne zranenia. K útoku však došlo na mieste prístupnom verejnosti. Polícia sa už prípadom zaoberá, útočníkovi za napadnutie hrozia až tri roky za mrežami.

„Aj keď podľa medializovaných správ kňaz útočníkovi odpustil, my nie. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva,“ píšu muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia