Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2022 o 13:05
Čas čítania 1:19
Adam Novosad

VIDEO: Žene vyšiel pozitívny test na covid-19 uprostred letu, tak sa na 4 hodiny zamkla na toalete, aby nikoho nenakazila

VIDEO: Žene vyšiel pozitívny test na covid-19 uprostred letu, tak sa na 4 hodiny zamkla na toalete, aby nikoho nenakazila
Zdroj: Unsplash/Kevin Woblick/na voľné použitie
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Na palube transatlantického letu mali letušky plné ruky práce so ženou, ktorej vyšiel pozitívny test na toalete.

Mladá žena Marisa Fotieová strávila päť hodín v izolácii na toalete lietadla, keď jej 19. decembra počas transatlantického letu z amerického Chicaga do Reykjavíku na Islande vyšiel pozitívny test, informujú Sky News.

Netrvalo dlho, kým ju po nástupe na palubu lietadla spoločnosti Icelandair začalo bolieť hrdlo, a tak sa pre istotu rozhodla spraviť si antigénový test, aby potvrdila alebo vyvrátila svoje obavy z nákazy koronavírusom. Necítila sa dobre, a tak sa odobrala na toaletu, kde sa otestovala a netrpezlivo čakala na výsledok. 

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Podľa jej vlastných slov sa pozitívny výsledok na teste ukázal v priebehu pár desiatok sekúnd, a tak musela vymyslieť, čo robiť v situácii, keď jej do pristátia v cieľovej destinácii zostávalo viac ako 4 hodiny.

O svojom pozitívnom teste informovala palubný personál, s ktorým vymysleli jediné možné riešenie – Marisa sa zamkla na toalete a zostala na nej až do pristátia. Nešlo o najpohodlnejšie sedadlo na palube, ale ako sama povedala, mala obrovský strach, že by mohla koronavírusom nakaziť ostatných 150 spolucestujúcich, a preto sa rozhodla dobrovoľne izolovať.

Odporúčané
V Číne sa koronavírusom nakazilo 250 miliónov ľudí za prvých 20 dní decembra, tvrdia hrozivé uniknuté dokumenty. Ako je to možné? V Číne sa koronavírusom nakazilo 250 miliónov ľudí za prvých 20 dní decembra, tvrdia hrozivé uniknuté dokumenty. Ako je to možné? 25. decembra 2022 o 12:00

Svoj zážitok z toalety natočila a zverejnila na Tiktoku, kde si jej video z toalety s niekoľkými vrstvami rúšok na tvári pozreli už viac ako 4 milióny používateľov. Letušky jej pravidelne nosili jedlo a nápoje, ktoré nechávali pred dverami, aby neprišli do zbytočného kontaktu.

Napokon pozitívnu cestujúcu po pristátí previezli do hotelovej izby, kde sa musela izolovať, až kým nákaza neodznie. Napriek nepríjemnostiam zostala Marisa v dobrej nálade a na Tiktoku stihla poďakovať celej spoločnosti Icelandair, ale aj letuške Ragnhildur Eiríksdóttirovej, ktorá jej dokonca do hotela poslala darček v podobe kvetov a malého vianočného stromčeka.

Domov
Zdieľať
Diskusia