Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021, 18:24
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Za trávu sa sedí ako za vraždu, fašista kričí „chyťte fašistu“. Vec zhrnul rok 2021 do štyroch minút

HUDBA VEC
Uložiť Uložené

Aké boli najväčšie kauzy, kto zomrel a čoho sme sa nedočkali? Vec v novinke zhrnul rok 2021.

Rok 2021 nepovažuje za práve úspešný ani jeden z najstarších aktívnych slovenských raperov Vec, podľa ktorého sme boli svedkami buď veľmi negatívnych udalostí, alebo ignorancie zo strany tých, ktorí sú pri moci. Branči chronologicky zhrnul niektoré najdôležitejšie spoločenské udalosti roka a pridal k nim aj svoj komentár, zároveň zahrnul aj tie, ktoré sa týkali jeho súkromného života. 

Vec pripomenul, že tento rok sme sa nevyhli ani mnohým tragédiám, opustili nás Milan Lasica, Meky Žbirka, ale aj DMX, legendárny americký raper. Zároveň dodáva, že posledných dvanásť mesiacov dostala poriadne zabrať aj kultúra, okrem zrušených koncertov si všimol aj konflikt Grapu a Pohody, ale aj nový trend, ktorým sú zápasy raperov v ringu. 

Kritiky sa dočkal aj generálny prokurátor. „Nie na každej chate sa porciuje divina, všemocný paragraf alebo šťastné číslo 363, generálny pustí aj tých, čo ho chceli zastreliť,“ odkazuje Vec Žilinkovi, čím reflektuje niekoľko sporných rozhodnutí, ktorými sa obvinení zbavili napríklad Vladimír Pčolinský alebo Jaroslav Haščák. 

Vec k novinke pridáva aj jednoduchý videoklip zo štúdia.

Domov
Zdieľať
Diskusia