Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021, 6:46
Čas čítania 1:12
Martin Adam Pavlík

James Franco bude vypovedať na súde o tom, či bol milencom Amber Heard a či videl modriny, ktoré jej vraj spôsobil Depp

James Franco bude vypovedať na súde o tom, či bol milencom Amber Heard a či videl modriny, ktoré jej vraj spôsobil Depp
Zdroj: Flickr/Ivaj Aicrag/na voľné použitie, Getty Images/C Flanigan
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD JAMES FRANCO JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Pojednávanie, ktorého bude súčasťou, sa má začať v apríli budúceho roka.

Hollywoodsky herec James Franco, známy najmä z bláznivých komédií, kde sa poväčšine objavil po boku Setha Rogena, ako napríklad The Night Before, The Interview či This Is the End, bude vypočúvaný na súde, píše Unilad

Bude to v rámci dlhoročného sporu, ktorý medzi sebou majú herečka Amber Heard a Johnny Depp. Ten minulý rok prehral v Británii spor s bulvárnym denníkom The Sun a bol tak súdom označený za násilníka. 

Ako sme však informovali v októbri, slávny herec, známy najmä z úloh vo filmoch ako Piráti z Karibiku či zo snímok Tima Burtona, dostal šancu očistiť svoje meno v Amerike. Sudca vo Virgínii totiž zamietol stiahnutie Deppovej žaloby na Amber Heard, o ktoré herečka žiadala.

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Zdroj: Getty Images/C Flanigan


Znamená to, že ak Amber Heard tento súdny spor prehrá, bude musieť ako odškodné zaplatiť Deppovi až 50 miliónov dolárov. Proces by sa mal začať podľa USA Today 11. apríla 2022. Obe strany teda čaká ďalšie vypočúvanie a dokazovanie.


Práve jeho súčasťou bude aj 43-ročný James Franco. Bude musieť pod prísahou prezradiť, či mal pomer s herečkou Amber Heard v čase, keď bola vydatá za Deppa, a tiež či videl údajné modriny na jej tvári, ktoré mali preukázať, že ju Depp zbil. Ten ich totiž označil za falošné.

Franco dostal predvolanie po tom, čo sa objavili zábery z mája 2016, kde vraj bol vo výťahu s Amber Heard deň po tom, čo ju Depp údajne napadol. 

James Franco
Zdroj: Flickr/Ivaj Aicrag/na voľné použitie


Ako ďalej píše Unilad, právnici 35-ročnej herečky síce tvrdili, že Franco v tom čase len býval v tej istej budove a dvojica spolu iba jazdila výťahom, Deppovi právnici však tvrdili, že je to lož a dvojica mala bližší, milenecký vzťah. Franco si s Heard zahral aj v krimitrileri The Adderall Diaries (2015).

V akom vzťahu skutočne bola herecká dvojica, a teda či bola Amber Heard exmanželovi neverná, sa dozvieme v apríli budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia