Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. decembra 2021, 23:37
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Víťazom Superstar sa stal Adam Pavlovčin

NEWS SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Superfinálové kolo bolo plné výborných speváckych výkonov, nervov aj dramatického vyvrcholenia.

Nedeľa večer sa niesla v znamení superfinále speváckej šou Superstar, v ktorom o titul zabojovali poslední štyria súťažiaci.

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej česko-slovenskej Superstar? Starej ponúkol Matovič flek na vláde, Šmajda dissoval youtuberov Čo dnes robia finalisti prvej česko-slovenskej Superstar? Starej ponúkol Matovič flek na vláde, Šmajda dissoval youtuberov 19. decembra 2021, 12:30

Na pódiu sa objavili Adam Pavlovčin, Elizabeth Kopecká, Nikolas Bitkovskij a Katarína Stohrová. Finálová štvorica sa na živý prenos poctivo pripravovala, pretože musela ohúriť porotu aj fanúšikov v aréne a najmä pri televíznych obrazovkách nie jednou, ale hneď tromi pesničkami.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Štruktúra finále spôsobila dramatické vyvrcholenie, pretože v prvom kole si každý zaspieval anglickú pesničku, ale v nasledujúcej sekcii sa už predstavili len traja súťažiaci. Moderátorka Ewa Farna po každom kole hlasovanie zastavila a jeden zo súťažiacich vypadol. Ako prvá sa z finále porúčala Katarína Stohrová.

superstar
Zdroj: TV Markíza

Po anglickom kole nasledovala pieseň v rodnom jazyku. V tomto kole vypadol Nikolas Bitkovskij a napokon si zostávajúci dvaja finalisti zaspomínali na prvý kasting. Práve skladbu z prvého kastingu si zaspievali Elizabeth Kopecká a Adam Pavlovčin ako pesničky, ktoré napokon o všetkom rozhodli. 

Novou česko-slovenskou Superstar sa stal Adam Pavlovčin.

Domov
Zdieľať
Diskusia