Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2021, 14:30
Čas čítania 6:39
Adam Novosad

Modelku po párty vyhodili z auta mŕtvu na chodník. 10 hodín ju zdrogovanú držali v byte, kde ju znásilnili, bojí sa matka

ZAUJÍMAVOSTI DROGY MODELING
Uložiť Uložené

Mladá modelka sa s kamarátkou vybrala na večierok v Los Angeles. Z párty však domov nikdy neprišla, lebo jej bezvládne telo maskovaní muži vyhodili z auta na chodník pred nemocnicou, rovnako ako jej kamarátku.

„Títo muži mali telo mojej dcéry viac ako 10 či 12 hodín. Nie je možné, že by moja dcéra strávila 10 alebo 12 hodín s cudzími mužmi,“ konštatuje zlomená matka známej modelky Christy Giles, ktorá sa v piatok 12. novembra vybrala s kamarátkou na párty v Los Angeles, ale domov k svojmu manželovi sa už nikdy nevrátila.

S kamarátkou Hildou Marcelou Cabrales-Arzola sa šli zabaviť do podniku Soho House v štvrti West Hollywood, kde sa zvyčajne konajú tie najlepšie večierky. Nadránom však z klubu odišli so skupinou mužov, ktorí dve mladé ženy podľa všetkého pozvali do svojho bytu vzdialeného len pár kilometrov od podniku. Čo sa odohralo v byte, dodnes nikto nevie.

Jasné je dnes zatiaľ len jedno. Telo 24-ročnej modelky Christy Giles vyhodili traja muži zamaskovaní v kuklách pred nemocnicou v Los Angeles v sobotu večer, dlhé hodiny po tom, čo podľa lokácie jej mobilu prišla do inkriminovaného bytu. Giles muži hodili na chodník pred nemocnicou bez známok života a z miesta utiekli.

christy giles, modelka
Zdroj: Gofundme

Párty v Los Angeles ako každá iná, ale na jej konci smrť

„Moja dcéra žila usporiadaný život, nebola žiadne prchké 20-ročné párty dievča. Od svojich 14 rokov pracovala ako profesionálna modelka,“ vyznala sa pre The Independent skormútená matka modelky Christy Giles pár dní po tom, ako Christy zamestnanci nemocnice našli ležať bezvládnu na chodníku.

Odporúčané
Slovák Marek o fentanyle: O tom, že ho užiješ, nemusíš ani tušiť. Kamarát pod vplyvom havaroval, ja som sa cítil ako na obláčiku Slovák Marek o fentanyle: O tom, že ho užiješ, nemusíš ani tušiť. Kamarát pod vplyvom havaroval, ja som sa cítil ako na obláčiku 4. marca 2024, 9:30

Z párty v Los Angeles sa domov k svojmu manželovi Janovi Cilliersovi nikdy nevrátila, aj keď obaja dbali na vzájomnú bezpečnosť. V mobiloch mali nainštalovanú aplikáciu, vďaka ktorej vedeli zdieľať svoju polohu a ukázať jeden druhému, kde sa práve nachádzajú.

Vyhodili ich mŕtve na chodník rovnakí muži, ktorých stretli v klube?Cilliers šiel na víkend do San Francisca, zatiaľ čo Giles zostala v Los Angeles, kde dvojica bývala pri pláži v Marina del Rey. S kamarátkou Hildou Marcelou Cabrales-Arzola sa vybrala zabaviť do nočného klubu Soho House, kde sa stretli aj s kamarátom, ktorý im dlho robil spoločnosť.

Aj tento kamarát potvrdil, že sa partia v klube stretla so skupinou mužov. Dali sa do reči, zrejme slovo dalo slovo a obidve ženy s nimi odišli preč z klubu, uvádza ABC7.

Zo Soho House zrejme smerovali do iného klubu vo východnom Los Angeles, ale nevedno, či sa potom krátko pred piatou ráno skupina dohodla, že pôjdu večer zakončiť do ďalšieho klubu, alebo ženy vedeli, že s mužmi smerujú do bytu.

Christy Giles
Zdroj: Instagram/Christy Giles

Nikto netuší, čo sa dlhé hodiny v byte odohrávalo

Nikto dodnes nevie, čo sa v byte stalo. Na základe zdieľanej polohy manžel modelky vedel, že sa z klubu presunula do apartmánového komplexu neďaleko Soho House, ale Giles so svetom cez svoj mobil nekomunikovala, píše The Independent.

Odporúčané
Vyskúšal som legálne halucinogénne rastliny: po jednej som sa cítil ako zhúlený, ďalšia mi spôsobila pevnejšiu erekciu Vyskúšal som legálne halucinogénne rastliny: po jednej som sa cítil ako zhúlený, ďalšia mi spôsobila pevnejšiu erekciu 24. februára 2024, 12:30

„Mám všetky správy, ktoré si v tú noc vymenila s kýmkoľvek, a o 5.30 h ráno písala Marcele, babe, s ktorou vtedy bola, aby odtiaľ odišli, s emotikonom s rozšírenými očami,“ vysvetľuje manžel modelky. Kamarátka Marcela okamžite zareagovala, že s nápadom odísť súhlasí a zavolá Uber.

O 10 minút Uber dorazil, ale do taxíka nikto nenastúpil. Nikto ani len nezišiel pred budovu, aby Uber poslal preč či povedal šoférovi, aby chvíľu počkal, a tak taxík po pár minútach odišiel, konštatuje E! Online.

Ako vyšlo najavo, Giles si krátko predtým zadovážila nový mobil, pričom jej starý telefón zostal doma. Vďaka tomu, že bol stále pripojený na iCloud, sa manžel dokázal spätne dostať k celej komunikácii, ktorú jeho žena viedla so všetkými kontaktmi po celú noc. Po osudnej správe o 5.30 h ráno podľa Cilliersa už jeho manželka neotvorila ani neodpísala na žiadnu správu, ktorá jej prišla.

Christy Giles
Zdroj: Jan Cilliers

Dali im drogy a celý čas ich znásilňovali, obáva sa matka modelky

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 107087 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako by vraj Christy vďaka otcovi vedela zabiť človeka guľôčkovým perom.
  • Aké boli posledné správy, ktoré si kamarátky vymenili o 5.30 h ráno.
  • Že matka Christy sa obáva, že jej dcéru muži hodiny znásilňovali.
  • Ako sused dlhé hodiny počul z inkriminovaného bytu zvláštne stonanie.
  • Či v tele mladých žien našli na toxikológii tvrdé drogy.
  • Koho už polícia údajne vypočula.
  • Čo sa stane s orgánmi Hildy, ktorá sa z kómy nikdy nezobudila.
Domov
Zdieľať
Diskusia