Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2021, 14:44
Čas čítania 0:58
Ivan Koribanič

Volejbalista žil 15 rokov v presvedčení, že randí s brazílskou supermodelkou. Jej srdce ho stálo 700-tisíc eur

Volejbalista žil 15 rokov v presvedčení, že randí s brazílskou supermodelkou. Jej srdce ho stálo 700-tisíc eur
Zdroj: Dia Dipasupil/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI ŠPORT
Uložiť Uložené

Taliansky volejbalový hráč Roberto Cazzaniga strávil 15 rokov života v presvedčení, že jeho priateľka je modelka Alessandra Ambrosio.

Vzťah vznikol na základe internetového zoznámenia. Osoba sa Robertovi predstavila ako Maya. Fotky, ktoré používala na profile, patrili brazílskej modelke Alessandre Ambrosio, píše Daily Mirror.  

Časom začala Maya od Roberta žiadať peniaze. Volejbalista si v banke zobral pôžičky. Za 15 rokov jej na účet poslal 700-tisíc eur. Maya ich od neho vylákala pod zámienkou lekárskej starostlivosti, rôznych operácií či liečby srdca.

„Nikdy sme sa nestretli. Vždy si vymyslela nejakú výhovorku. Raz bola chorá, potom mala prácu. A aj napriek tomu som sa do toho hlasu zamiloval. Bol to jeden telefonát za druhým. Volali sme si každý deň. Zavolala predtým, ako som šiel cvičiť, alebo večer pred spaním,” rozhovoril sa Roberto pre Corriere della Sera. Na otázku, ako sa jej podarilo vytiahnuť z neho toľko peňazí, odpovedal jednoducho. „Tisícka sem, dvetisíc tam… nakoniec z toho bolo 700-tisíc eur.”

Podľa slov Roberta je to nočná mora a on sa práve prebudil z kómy do krutej reality. Momentálne má množstvo dlhov. O tom, že volejbalista bol zamilovaný až po uši, hovorí aj jeho brat. „Raz sedel vo svojej izbe v úplnej tme. Plakal. Opýtal som sa ho, čo sa stalo, a on mi odvetil, že sa zamiloval a jeho láska je na jiske pre problémy so srdcom”.

Celej kauze vystavila stopku až Robertova rodina. Tá kontaktovala televíziu, cez ktorú chcela dostať túto problematiku do povedomia. Po odvysielaní sa Roberto rozhodol ísť na políciu a celú vec oznámiť. Na svoju falošnú priateľku podal trestné oznámenie, ktorým sa bude polícia zaoberať.

Domov
Zdieľať
Diskusia