Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2021, 12:30
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Ženy rozdávali alkohol zadarmo pred kontrolou na letisku, lebo inak by ho museli vyhodiť. Fľaša veselo kolovala medzi cestujúcimi

Ženy rozdávali alkohol zadarmo pred kontrolou na letisku, lebo inak by ho museli vyhodiť. Fľaša veselo kolovala medzi cestujúcimi
Zdroj: Unsplash/Gabriel Crismariu/volně k užití
NEWS CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Ženy smerujúce do Miami nechceli alkohol vyhodiť do koša, tak ho radšej rozdali.

Skupina žien na ceste do Miami zabudla na pravidlá, ktoré platia na letiskách, a tak namiesto vyhodenia svojich fliaš s alkoholom do koša porozdávali zopár panákov cestujúcim čakajúcim v rade za nimi, uvádza The Independent.

Vtipný moment sa objavil na Tiktoku, kde rýchlo získal pozornosť verejnosti a dodnes si video z letiska pozrelo viac ako 14 miliónov ľudí.

Používateľka Latinnbellaa zachytila svoje kamarátky, ktoré počas bezpečnostnej kontroly na letisku museli z kufrov vytiahnuť fľašu Malibu Pineapple aj vodky značky Ciroc, pretože si neuvedomili, že do lietadla ich pustia len s tekutinami s objemom do 100 mililitrov. 

„Nedovolili nám vziať si naše fľaše cez check-in, tak sme dali po panáku každému v rade,“ opísala používateľka video na Tiktoku. Keď dostali možnosť alkohol vyhodiť alebo sa ho rýchlo zbaviť vypitím, rozhodnutie bolo jasné. Nešlo pritom o check-in, ale o bezpečnostnú kontrolu. V prípade odovzdania kufrov na check-ine by s fľašami v kufroch nebol problém.

Zatiaľ čo jedna zo žien dopíjala svoju fľašu, druhá posúvala fľašu Malibu ženám za sebou a alkohol takto koloval medzi viacerými cestujúcimi.

V komentároch sa objavili pochvaly aj kritika, pretože v pandémii koronavírusu nie je najrozumnejšie deliť sa o jednu fľašu s cudzími ľuďmi na letisku, ale komentujúci ocenili minimálne štedré gesto.

Odporúčané
Letná dovolenka ťa túto sezónu vyjde drahšie. V dôsledku inflácie si Slováci priplatia približne o 8 % viac ako vlani Letná dovolenka ťa túto sezónu vyjde drahšie. V dôsledku inflácie si Slováci priplatia približne o 8 % viac ako vlani 31. mája 2024, 11:10

Skupina žien podľa vlastných slov z videa cestovala na výlet do Miami, kam zrejme úspešne dorazili, pretože z profilu na sociálnej sieti vyplýva, že pár hodín po nahratí videa z letiska už partia sedela v bare na Floride.

Domov
Zdieľať
Diskusia