Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2021, 9:22
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

VIDEO: Z obrneného vozidla vypadli na cestu tisícky bankoviek. Influencerka natočila, ako šoféri rýchlo peniaze zbierali

NEWS PENIAZE
Uložiť Uložené

Motoristi nemohli veriť vlastným očiam, keď sa po diaľnici začali sypať bankovky.

Na kalifornskej diaľnici sa odohrala situácia ako z akčného filmu. Obrnené vozidlo prevážajúce finančnú hotovosť po diaľnici Interstate 5 pri meste San Diego sa dostalo do problémov, ktoré vyvrcholili vypadávaním bankoviek na vozovku, uvádza San Diego Tribune.

Okoloidúci vodiči zareagovali presne tak, ako by sa očakávalo od ľudí, ktorí na ceste zbadajú rozsypané peniaze, a okamžite povyskakovali z áut.

Obrnené vozidlo smerovalo z miestnej banky do federálneho rezervného systému, kde mali byť peniaze odovzdané. Namiesto toho musel šofér vozidla vystúpiť a začať si natáčať ľudí, ktorí zablokovali dopravu na diaľnici, aby si nazbierali zopár bankoviek.

Po diaľnici pri San Diegu cestovala v čase incidentu aj fitnes influencerka Demi Bagby, ktorá natočila video, ako sa doprava zasekla, pretože ľudia sa obhadzujú peniazmi. Na miesto bola okamžite privolaná polícia, ktorá stihla zatknúť dve osoby priamo na diaľnici – s nazbieranými peniazmi nemali kam ujsť, lebo ostali nechtiac vymknuté pred vlastnými autami.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Nevedno, aká suma peňazí z obrneného vozidla nakoniec vypadla na vozovku. Podľa polície nebolo jasné ani to, koľko hotovosti stihli šoféri z vozovky pozbierať, ale množstvo z nich vraj peniaze prišlo vrátiť do rúk kalifornskej diaľničnej polície California Highway Patrol. Policajti získali viacero videozáznamov, na základe ktorých dokázali identifikovať podozrivé osoby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia