Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. novembra 2021, 19:20
Čas čítania 1:39
Viktor Kniš

Rytmus sa pobije s Gáborom Borárosom, rozdajú si to v boxerskom zápase

Rytmus sa pobije s Gáborom Borárosom, rozdajú si to v boxerskom zápase
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia Fight Night Challenge na konci decembra pripraví pre fanúšikov bojových športov netradičnú udalosť, ktorá prinesie aj zápasy známych osobností.

Rytmus sa v organizácii Fight Night Challenge stretne v ringu s profesionálnym MMA zápasníkom Gáborom Borárosom. Aj keď mal proti slovenskému raperovi pôvodne nastúpiť interpret z inej krajiny, nakoniec sa dočkáme nezvyčajného duelu, v ktorom si to Rytmus a Gábor Boráros rozdajú v boxe.  

Zakladateľ projektu Marko Šebesta hovorí, že o zápasoch celebrít rozmýšľali ešte v čase, keď neboli populárne. „Samozrejme, môže sa to javiť ako kopírovanie, ale v časoch, keď sme organizáciu pripravovali, sa zahraničný trend celebritných zápasov nedial. Kopírka to nie je, dávajú nám vietor do plachiet, že ideme správnym smerom,“ hovorí Šebesta. 

Všetky zápasy okrem Véghovho budú štvorkolové, zápasníci sa ešte budú mať možnosť rozhodnúť, v akých rukaviciach sa pobijú. 

Okrem Rytmusa sa pobijú aj Frayer Flexking, Čis T, Moloch Vlavo, Laky Royal a ďalší. Šebesta tvrdí, že pri zostavovaní dvojíc rozmýšľali aj nad tým, aby dali možnosť pobiť sa celebritám, ktoré sa nemajú v láske, ale nebol to kľúč k výberu zápasov.

Dvojice zápasníkov v prvom kole FNC:

Rytmus – Gábor Boráros
Čis T – Frayer Flexking
Laky Royal – Moloch Vlavo
Attila Végh – Emanuel Newton
Michal Plesník – Erik Tlkanec
Jakub Gazdík – Denis Farkaš
Domov
Zdieľať
Diskusia