Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2021, 20:27
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Stranger Things sa vrátia v lete 2022. V ukážke s atmosférou 80. rokov sú nové účesy postáv, Kalifornia a ďalšie obete Upside Down

Stranger Things sa vrátia v lete 2022. V ukážke s atmosférou 80. rokov sú nové účesy postáv, Kalifornia a ďalšie obete Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

4. séria dorazí na Netflix v lete 2022.

Na každú sériu Stranger Things čakáme o rok dlhšie. Na druhú sme čakali rok, na tretiu sériu dva roky a na štvrtú sériu si počkáme celkovo neuveriteľné tri roky, keď sa na Netflix dostane v lete 2022.

Očakávania preto budú veľmi vysoké, takže fanúšikovia po celom svete dúfajú, že po takom dlhom čakaní nepríde trpké sklamanie. Zatiaľ to však nemáme ako posúdiť, keďže Netflix uvoľnil len niekoľko nič nehovoriacich teaser trailerov.

Výnimkou nie je ani ten najnovší, v ktorom vidíme, s akými problémami sa stretáva Eleven v novom prostredí. Ak si zabudol, tak vedz, že na konci tretej série sa kamaráti rozutekali na všetky strany, keď sa ustarostené rodiny konečne odsťahovali z nebezpečného mesta Hawkins. Problémy sa však do ich životov vrátia cez leto, keď sa tínedžeri stretnú počas prázdnin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia