Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2021, 7:13
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš TASR

Romana Tabák má učiť Slovákov, že v potokoch TANAP-u je zakázané kúpať sa. Ochranári jej ponúkajú post „influencerky“

NEWS ROMANA TABÁK
Uložiť Uložené

Kontroverzná poslankyňa OĽaNO dostala ponuku propagovať turistické správanie.

Štátna ochrana prírody ponúkne poslankyni Romane Tabákovej spoluprácu pri propagácii zodpovedného turistického správania v národných parkoch a pri šírení popularity národných parkov a zážitkovej turistiky. 

Kontroverzná poslankyňa Národnej rady má na Instagrame približne 4-tisíc sledovateľov a na Facebooku ju sleduje viac ako 8-tisíc ľudí. Pozornosť verejnosti si získava najmä prostredníctvom kontroverzných výstrelkov. 


„Štátna ochrana prírody považuje pokutu, ktorú udelila Slovenská inšpekcia životného prostredia v súvislosti s porušením zákona o ochrane prírody a krajiny za pohyb mimo vyznačeného turistického chodníka, za vec varovného gesta a na druhej strane priznáva, že poslankyňa svojím počínaním odhalila nedostatky v návštevnom poriadku TANAP-u,“ uviedla v stanovisku hovorkyňa ministerstva životného prostredia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia