Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 14:37
Čas čítania 1:11
Daniel Mikolášik TASR

Z hromadnej bitky na štadióne v Trnave obvinili už 11 chuligánov. Hrozia im až tri roky

ŠPORT FC SPARTAK TRNAVA FUTBAL ŠK SLOVAN BRATISLAVA ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Potrestané nezostanú len futbalové tímy, ale aj ich neprispôsobiví fanúšikovia.

V súvislosti s výtržnosťami fanúšikov na futbalovom zápase medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava polícia obvinila 11 fanúšikov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.


Obvinení muži majú od 23 do 46 rokov. „V prípade dokázania viny im môže hroziť trest odňatia slobody až na tri roky. Polícia stíha osoby na slobode,“ uviedla Antalová. Ako doplnila, polícia nepoľavuje a na stotožnení ďalších výtržníkov, a to z oboch táborov, aj naďalej intenzívne pracuje.


Počas zápasu tímov v Trnave 17. októbra po približne 14. minúte postupne vtrhli na hraciu plochu fanúšikovia Slovana i Spartaka. Zasiahnuť museli policajní kukláči, ktorí za použitia donucovacích prostriedkov vytlačili dav zo štadióna.

slovan bratislavaspartak trnavachuligáni
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

„Tým sa práca polície nekončila, na rad prišlo náročné a zdĺhavé vyhodnocovanie množstva kamerových záznamov,“ uviedla hovorkyňa. Policajti hneď po zápase zaistili potrebné kamerové záznamy a pomocou intenzívnej práce policajnej operatívy v teréne a na sociálnych sieťach sa podarilo stotožniť viacero osôb, ktoré narušovali verejný poriadok.

Domov
Zdieľať
Diskusia