Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. októbra 2021, 21:29
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Polícia už rieši krádež 50-tisíc eur a zlatých mincí z Ficovej kancelárie. Iba blázon k sebe pustí Mikulcových policajtov, odkázal

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robert Fico krádež hotovosti a zlatých mincí nenahlásil, lebo nechcel vysvetľovať, odkiaľ ich mal. Trestné oznámenie za neho podali poslanec Ondrej Dostál aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Krádež v kancelárii predsedu Smeru na Súmračnej ulici už prešetruje polícia. Trestné oznámenie od poslanca Ondreja Dostála aj europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej prijali expresne. Informuje o tom denník SME.

Robert Fico ešte včera nahral video, v ktorom tvrdil, že do svojej pracovne policajtov nepustí, pretože si myslí, že by mu tam nainštalovali odposluchy.

„Iba naivný blázon by si pustil dnes ľudí ministra Mikulca do svojej pracovne,“ skonštatoval predseda Smeru. Denník SME dodáva, že ak Fico nebude spolupracovať, krádež sa podarí objasniť len veľmi ťažko.

Domov
Zdieľať
Diskusia