Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. októbra 2021, 20:15
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Fico na chate Kaliňákovi tvrdil, že mu Žilinka poslal odkaz. Je pos**tý až za ušami, hovoria o generálnom prokurátorovi

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE ROBERT FICO ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Robert Fico tvrdí, že mu generálny prokurátor poslal odkaz cez dvoch ľudí, ale inak sa s ním vraj komunikuje veľmi ťažko, pretože sa dištancuje.

Robert Fico na nahrávke na chate pri Leviciach Robertovi Kaliňákovi tvrdil, že ho generálny prokurátor Maroš Žilinka kontaktoval cez dvoch ľudí. Vraj ho cez podnikateľa z východu a poslanca Smeru informoval o paragrafe 363. 

„Bol Žilinka na východe a nechal odkaz cez toho podnikateľa, že sa nemusíme báť prijatia týchto zmien, pokiaľ ide o tristošesťdesiattrojku a rozdelenie generálnej prokuratúry a špeciálnej prokuratúry, lebo že na to nebudú mať čas,“ opisuje Fico odkaz, ktorý podľa Denníka N dostal niekoľko dní predtým. 

Takáto správa by sa mohla týkať aktuálnej snahy vlády novelizovať prokuratúru tak, aby mal väčšie kompetencie špeciálny prokurátor Daniel Lipšic na úkor generálneho prokurátora Maroša Žilinku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia