Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2021, 20:00
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

TOP 3 v stredu: Ďalší sexuálny deviant masturboval vo vlaku, čaká nás 3 500 pozitívnych denne a bitcoin prekonal rekord

REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie udalosti dnešného dňa.

Ďalší prípad masturbovania vo vlaku ZSSK

Polícia rieši ďalší prípad sexuálneho obťažovania vo vlaku. Vo videu zo septembra tohto roku sa nachádza muž v otvorenom vozni v jednom z vlakov ZSSK. Počas cesty na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou uprostred dňa vytiahol penis priamo pred cestujúcou a začal masturbovať. Pohlavný úd a svoje onanovanie sa nesnažil ani zamaskovať. Spolucestujúci sa len prizerali. Polícia už po ňom pátra, hrozia mu 3 roky za mrežami.

Viac sa dočítaš tu.

uspokojovanie vo vlakumasturbácia
Zdroj: Polícia SR, Twitter/@stopcatcallingnow

Čaká nás 3 500 pozitívnych denne

Šéf rezortu zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO) očakáva na konci októbra denne 2 500 až 3 500 pozitívne testovaných na nový koronavírus. Ministerstvo predpokladá denné príjmy pacientov na úrovni 150 až 250. Počet hospitalizovaných by mohol dosiahnuť 1 600 ľudí. Lengvarský vyhlásil, že v súvislosti s blížiacimi sa Dušičkami neuvažuje nad sprísnením cestovania ani nad zavedením celoplošného testovania.

Viac sa dočítaš tu.

Vladimír Lengvarský.
Vladimír Lengvarský. Zdroj: TASR/Dano Veselský

Bitcoin prekonal historický rekord

Rekordné maximum, ktoré mena dosiahla v apríli tohto roku, bolo 64 869 amerických dolárov za jeden bitcoin. Do začiatku leta sa však jeho hodnota prepadla o 30 000 dolárov. Dnes cena najsilnejšej digitálnej meny vystúpila nad hranicu 66 000 a prekonala svoj vlastný rekord.

Viac sa dočítaš tu.

Bitcoin.
Bitcoin. Zdroj: forexcrunch.com

Instagramový post dňa: Ficova stávka o 50 € a Kovačičova odpoveď

Predseda Smeru Robert Fico vo svojom blogu odkázal moderátorovi relácie Na telo Michalovi Kovačičovi, že vďaka nemu vyhral 50 eur. Na porade s jeho spolupracovníkmi sa vraj stavil, že moderátor nebude v relácii konfrontovať ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú s viacerými otázkami. Moderátor reaguje, že sa mýli, a pozýva ho do relácie Na telo.

Viac sa dočítaš tu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kovačič (@michal__kovacic)

Domov
Zdieľať
Diskusia