Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2021, 16:04
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik TASR

VIDEO: Muž si vo vlaku vytiahol penis a onanoval pred dievčaťom. Polícia žiada o pomoc pri jeho pátraní

NEWS SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE VLAKY ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Spolucestujúci sa len prizerali. Výtržníkovi hrozia až tri roky za mrežami.

Polícia rieši ďalší prípad sexuálneho obťažovania vo vlaku. Na zvrátený čin opäť upozornila stránka @stop_catcalling_now, ktorá sa zaoberá sexuálnym obťažovaním prostredníctvom publikovania príbehov slovenských žien.

Odporúčané
Masturboval nad maloletým dievčaťom vo vlaku. Tento instagramový profil zbiera zážitky s mužmi, ktorí obťažujú dievčatá Masturboval nad maloletým dievčaťom vo vlaku. Tento instagramový profil zbiera zážitky s mužmi, ktorí obťažujú dievčatá 14. júla 2021, 10:30

Tentoraz zverejnila video zo septembra tohto roku, na ktorom sa nachádza muž v otvorenom vozni v jednom z vlakov ZSSK. Počas cesty na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou uprostred dňa vytiahol penis priamo pred cestujúcou a začal masturbovať. Pohlavný úd a svoje onanovanie sa nesnažil ani zamaskovať. Spolucestujúci sa len prizerali.

Železničná polícia tento prípad už rieši ako prečin výtržníctva. Nečakaný pohľad sa naskytol aj žene, ktorá si časť sebauspokojovania výtržníka natočila na mobil. Informovala o tom trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Domov
Zdieľať
Diskusia