Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2021, 18:17
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Policajti sa vysmievajú zlodejovi, ktorý pri Púchove dokázal zapadnúť s vetrieskou. Z miesta činu musel utiecť

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia pátra po zlodejovi, ktorý pri Púchove ukradol vetriesku.

Aj s vetrieskou dokáže nešikovný šofér zapadnúť. Takýto bizarný prípad sa stal v obci Lednické Rovné v Trenčianskom kraji, kde polícia pátra po zlodejovi, ktorý si v dedine vyhliadol ikonické nákladné auto pred jedným z rodinných domov, podarilo sa mu ho naštartovať a vyrazil do miestnej štrkovne.

Vozidlo naštartoval bez toho, aby od neho mal kľúče. „Toto mal zatiaľ nezisteným spôsobom naštartovať a presunúť sa do miestnej štrkovne, kde s týmto nákladným vozidlom zapadol a neostávalo mu nič iné, ako ho tam ponechať a z miesta činu utiecť,“ vysvetľujú policajti na sociálnej sieti.

Nešikovný zlodej v štrkovni zapadol natoľko, že vozidlo nevedel vyslobodiť, a tak ho radšej zanechal na mieste a dal sa na útek. Polícia preto zatiaľ páchateľa nevypátrala.

„Napriek tomu, že sa mu nakoniec nepodarilo vozidlo odcudziť, svojím konaním spôsobil jeho majiteľovi škodu vo výške 3 000 eur,“ píšu policajti.

Ak sa im páchateľa podarí vypátrať, bude mu hroziť trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia