Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2021, 13:31
Čas čítania 1:35
Daniel Mikolášik TASR

VIDEO: V Bratislave horí historická lisovňa, pri rozsiahlom požiari musí zasahovať takmer 50 hasičov

NEWS BRATISLAVA POŽIAR POŽIAR BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Magistrát upozorňuje obyvateľov, aby neotvárali okná.

Hasiči už niekoľko hodín zasahujú pri rozsiahlom požiari budovy na Račianskej ulici v Bratislave v areáli bývalého podniku Palma. Na mieste je takmer 50 profesionálnych a dobrovoľných hasičov.


„Ide o staršiu budovu v asanácii. Je plne zasiahnutá požiarom. Žiadne zranené a ani usmrtené osoby nie sú hlásené,“ spresnili z operačného strediska.

Požiar podľa hasičov vypukol v sobotu krátko pred 10.00 h. „Ide o historickú dvojpodlažnú budovu s rozlohou 60 x 40 metrov, s dreveným krovom a eternitovou strechou,“ spresnili.

požiar na Račianskej ulici v Bratislave v areáli bývalého podniku Palma
Zdroj: HaZZ

„Vykonávajú sa aj opatrenia na zamedzenie rozšírenia požiaru na okolité objekty a merajú kvalitu ovzdušia. Zatiaľ neboli namerané zvýšené hodnoty nebezpečných látok. Veliteľ zásahu si na miesto vyžiadal hasičský dron,“ spresnili z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Domov
Zdieľať
Diskusia