Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2021, 6:41
Čas čítania 0:47
Richard Bonde

23-ročná žena vytvorila 17-stranovú „zmluvu o vzťahu“ s partnerom, s ktorým chodila dva týždne

ZAUJÍMAVOSTI SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ VZŤAHY
Uložiť Uložené

Jej partner so zmluvou bez problémov súhlasí.

Žena vytvorila pre seba a svojho partnera 17 strán dlhú „zmluvu o vzťahu“. Nachádza sa v nej dlhý zoznam požiadaviek vrátane toho, že vo vzťahu nebudú uplatňovať takzvanú „liečbu tichom“. O kurióznom prípade spoza Atlantiku informoval portál Ladbible.

Odporúčané
Joea Bidena by som zložil k zemi za pár sekúnd, chvastal sa Donald Trump. Vraj by ho v boxerskom zápase ľahko knokautoval Joea Bidena by som zložil k zemi za pár sekúnd, chvastal sa Donald Trump. Vraj by ho v boxerskom zápase ľahko knokautoval 10. septembra 2021, 18:18

Annie Wrightová a jej priateľ Michael Head, ktorí majú obaja 23 rokov, sa minulý rok v októbri spoznali na Tinderi a zistili, že chcú tvoriť pár. Annie z Atlanty však bola rozhodnutá viesť svoj život v dobrých koľajach, a tak pre svojho priateľa pripravila zmluvu s podmienkami ich spolužitia.

zmluva
Zdroj: Kennedy News and Media

Nekonečný 17-stranový dokument obsahuje okrem iného aj zákaz prílišnej zvedavosti, povinnosť platenia v prípade rande a možnosť ísť do posilňovne bez toho druhého 5-krát do týždňa.

Vzťah so zmluvou vraj funguje perfektne, čo potvrdzuje Annie na svojom Tiktoku. „Je to úplne nový život. Všetkým párom to odporúčam. Je to najlepšia vec na svete,“ tvrdí. „Svoj vzťah považujeme takmer za obchodné partnerstvo. Konflikty riešime ako seriózni partneri, no s dávkou lásky.“

zmluva
Zdroj: Kennedy News and Media

Partneri sa dohodli, že v čase blížiaceho sa výročia ich vzťahu by si mohli zmluvu slovo po slove prejsť a uskutočniť prípadné novely a revízie. Podľa Annie je zmluva skvelou cestou, ako nedostať vzťah tam, kam žiadny dobrý vzťah nepatrí.

Domov
Zdieľať
Diskusia