Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. augusta 2021, 7:15
Čas čítania 1:03
Ema Stanovská

VIDEO: Bývalého policajného dôstojníka zachytila kamera, ako tajne ovoniava spodnú bielizeň 3-ročného dievčaťa. Dostal podmienku

NEWS SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

„Hoci správanie, ktoré vykazuje, pôsobí deviantne, nestačí to na to, aby ho súd označil za sexuálneho devianta,“ povedal psychológ.

V americkom meste Phoenix odsúdili bývalého policajného dôstojníka Marshala D. T. Moona pre sexuálnu deviáciu po tom, čo ho kamera zachytila, ako ovoniava nohavičky trojročného dievčaťa. Upozornil na to portál ABC15.

Muž bol na obhliadke domu, ktorý chcel kúpiť. Keď ho realitný agent nechal osamote, začal sa túlať po dome. Na kamerovom zázname vidieť, ako vošiel do detskej izby a chvíľu sa hrabal v koši na použitú spodnú bielizeň. Krátko nato vytiahol nohavičky, ktoré potom niekoľko minút ovoniaval. Do izby sa v ten deň vrátil ešte druhýkrát a svoj čin zopakoval. 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia