Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2013, 12:51
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Vyhraj tenisky z limitovanej edície H16

MÓDA
Uložiť Uložené

Dvom z vás dáme dva páry z limitovanej edície H16 tenisiek.

Vyhraj tenisky z limitovanej edície H16

Vyhraj tenisky z limitovanej edície H16

Novú limitovanú kolekciu H16 tenisiek sme ti už predstavili v článku a teraz máš možnosť získať jeden pár pre seba. Jednoducho sa zapoj do súťaže a ak si dostatočne šikovný a máš aj štastie, budú tvoje. Rozdávame dva páry a víťaz si môže vybrať či má záujem o pánsku alebo dámsku verziu a samozrejme aj veľkosť. Veľa štastia! 

Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať, na meno ti pošleme kefky, takže pravdivo zadávaj údaje.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Rozdávame dva páry topánok, náhodne spomedzi zapojených.

5. Súťaž trvá do 26. 5. (23:59).

6. Víťazov uverejníme do 3 dní.

7. Topánky vám odošle samotná Novesta, podľa možností čím skôr od získania vašej adresy.

*Pozor, prebieha kontrola zapojených užívateľov, ak sa cez tvoj odkaz zapojí veľa podozrivých alebo nepravých osôb, môžeme ťa diskvalifikovať. 

*Takisto upozorňujeme, že spiatočný e-mail s adresou treba odoslať najneskôr do 48 hodín od toho ako ťa kontaktujeme v prípade tvojej výhry.

Domov
Zdieľať
Diskusia