Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 11:49
Čas čítania 1:00
refresher team

Chceš ročné predplatné REFRESHER+ zadarmo? Môžeš ho získať do 12. septembra

Chceš ročné predplatné REFRESHER+ zadarmo? Môžeš ho získať do 12. septembra
Zdroj: Refresher
REFRESHER
Uložiť Uložené

Kúp si akékoľvek predplatné REFRESHER+ a získaš ďalšie ročné predplatné zadarmo.

Chceš predplatné REFRESHER+ na rok zadarmo? Stačí si kúpiť akékoľvek ročné predplatné REFRESHER+ a ďalší rok máš automaticky zadarmo. Konečne dočítaš všetky zamknuté články, získaš výhodné benefity a podporíš obsah, ktorý neustále napreduje.

1 + 1 ROK REFRESHER+ ZADARMO

Čítaj neobmedzene a zbav sa zámku

Kúp si predplatné REFRESHER+ a už viac nebudeš hundrať, že musíš skončiť pri čítaní článku v tom najlepšom. Chceš vedieť, ako to dopadlo s tým sériovým vrahom, ako to vyzerá na pivnej burze alebo prečo ľudí baví porno s incestom? Alebo si radšej prečítaš o tom, aká môže byť noc na mieste, ktoré je magnetom pre satanistov? Medzi zamknutými článkami si každý príde na svoje. Aj vďaka predplatiteľom si teraz prečítaš viac článkov o gastrosegmente či hudbe (nielen o rape). 

Podpor kvalitnú žurnalistiku

S predplatným nielenže podporíš kvalitnú žurnalistiku, ale zároveň sa podieľaš na smerovaní obsahu na Refresheri. Určite aj ty sám vidíš, že sa neustále posúvame vpred a pracujeme na tom, aby boli naši fanúšikovia spokojní. Sleduj aktuálne spoločenské a politické dianie, naše reportáže aj komentáre. Prečítaj si náš exkluzívny rozhovor s Afgancom, ktorého zachránili slovenskí vojaci, alebo o tom, či sú Marek Krajčí a Eduard Heger v extrémistickom náboženskom spoločenstve

Získaj benefity

Vďaka predplatnému získavaš aj viaceré benefity, ako napríklad zľavy na nákup v obchodoch Footshop, Eyerim či Dedoles. Alebo dáta od O2 a Telekomu, či čistenie tenisiek a mnoho ďalších.

 Ak ešte stále uvažuješ, zbytočne nečakaj, lebo 1 + 1 ročné predplatné zadarmo môžeš získať iba od 1. 9. do 12. 9.

Získaj ročné predplatné zadarmo
Domov
Zdieľať
Diskusia