Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2021, 8:16
Čas čítania 0:34
Adam Novosad TASR

SHMÚ: V týchto regiónoch dnes hrozia silné búrky, pri ktorých môže napadnúť obrovské množstvo zrážok za krátky čas

NEWS BÚRKA SHMÚ
Uložiť Uložené

Na východnom Slovensku budú dominovať búrky, na západe zase hrozia povodne.

Slovensko vkročilo do nového týždňa v studenom fronte, ktorý prinesie silné búrky a dokonca povodne. Slovenský hydrometeorologický ústav zatiaľ vydal výstrahu prvého stupňa pred búrkami a povodňami, pričom búrková aktivita by sa mala sústreďovať prevažne na východnom a strednom Slovensku, na západe hrozia povodne.

Odporúčané
„Som s kamošmi na pive,“ povedal Dávid predtým, ako vyhral 200-tisíc eur v očkovacej lotérii. Organizátori prekopali pravidlá „Som s kamošmi na pive,“ povedal Dávid predtým, ako vyhral 200-tisíc eur v očkovacej lotérii. Organizátori prekopali pravidlá 22. augusta 2021, 21:45

Nateraz SHMÚ varoval pred silnými búrkami, ktoré môže sprevádzať vietor dosahujúci v nárazoch rýchlosť 65 až 85 kilometrov za hodinu, v Prešovskom kraji, v Banskej Bystrici, Brezne, Detve, Lučenci, Poltári, Revúcej, Rimavskej Sobote, vo Veľkom Krtíši, Zvolene, v Gelnici, Košiciach, Rožňave, Spišskej Novej Vsi, Dolnom Kubíne, Liptovskom Mikuláši, Námestove, Ružomberku a Tvrdošíne.

Domov
Zdieľať
Diskusia