Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2021, 20:57
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Kendrick Lamar vydáva album. Bude posledný pod vydavateľstvom, ktoré ho priviedlo k hudbe.

Kendrick Lamar vydáva album. Bude posledný pod vydavateľstvom, ktoré ho priviedlo k hudbe.
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

S vydavateľstvom Top Dawg Entertainment strávil raper 17 rokov svojej kariéry.

Raper Kendrick Lamar oznamuje, že jeho najbližší album bude posledným vydaným pod labelom Top Dawg Entertainment, kde ako 15-ročný začínal. Svoju motiváciu ani okolnosti tohto rozhodnutia viac nekomentoval. Informáciu zverejnil na minimalistickej stránke s názvom oklama.com v priečinku Nové myšlienky. 

V krátkom vyjadrení konštatuje, že za posledných 17 rokov kariéry zažil s TDE úspechy aj pády, zároveň je vďačný za všetko, čím si v hudbe prešiel, a rovnako za príležitosť, ktorú dostal.

Na stanovisko už reagoval aj zakladateľ nezávislého vydavateľstva Anthony Tiffith, ktorý situáciu nevidí tak negatívne ako verejnosť. CEO labelu si myslí, že nejde o rozlúčku, ale víťazné kolo a oslavu dlhoročnej kariéry Kendricka Lamara pod TDE. „Viem, že Kendrick bude úspešný vo všetkom, do čoho sa pustí, a bude mať našu plnú podporu,“ napísal Tiffith podľa Pitchforku

Domov
Zdieľať
Diskusia