Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 10:02
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

49-ročná Slovenka za bieleho dňa nafúkala 5,7 promile. V cele máme jubilantku, chváli sa polícia

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

„V cele máme jubilantku,“ pochválila sa polícia.

Polícia v Trnavskom kraji zastavila vodičku motorového vozidla, ktorej pri dychovej skúške namerali neuveriteľných 5,7 promile alkoholu v dychu. „V takomto stave jazdila po obede v meste Piešťany. Policajti jej ihneď zadržali vodičský preukaz a rovno ju eskortovali do cely policajného zaistenia, kde prebdela zvyšok dňa a celú noc,“ napísala polícia. 

Policajti si z nej na Facebooku uťahujú aj v súvislosti s jej vekom. Zadržaná Martina totiž bude čoskoro oslavovať 50. narodeniny. „Nezabudnuteľný darček k životnému jubileu od nás už dostala. Veríme, že sa poučí a do ďalších narodenín jej želáme veľa peších kilometrov,“ konštatujú muži zákona na Facebooku. 

Ženu zastavili v Piešťanoch krátko popoludní, keď šoférovala auto Škoda Fabia. „Po vytriezvení ju vypočujeme a v tzv. superrýchlom konaní predložíme spis na rozhodnutie o jej vine a treste. Žena je podozrivá z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodáva polícia s ďalším vtipom, že žene ako narodeninový darček venujú lastminutový pobyt v cele na 24 hodín. 

Ako dôkaz pridávajú policajti aj fotografiu z prístroja na meranie alkoholu v dychu s hodnotou neuveriteľných 2,72 mg/l, čo je 5,67 promile. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia