Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2021, 6:40
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Za krátky čas spravil veľa chýb, každý pád má v sebe dobro. Erik Tresor motivuje a v slabých dňoch rozmýšľa, ako zarobiť

HUDBA ERIK TRESOR
Uložiť Uložené

Erik Tresor je jedným z posledných raperov, ktorí zostávajú na ulici, a to aj v čase, keď číslami dobieha svojich služobne starších kolegov.

Aj keď Erik Tresor dokáže nazbierať za pár hodín od vydania klipu desiatky tisíc pozretí, naďalej sa drží myšlienky, s ktorou do hudby prichádzal. Je z neho jeden z posledných reprezentantov rapu z ulice, čo patrične dáva najavo nielen rapom, ale aj vizuálom.

Výnimkou nie je ani novinka Nelutuj, ktorá je v prvom rade motivačnou záležitosťou. Autor v nej opisuje konkrétne situácie zo svojho pohľadu, pričom spomína, ako sa v nich zachoval. Aj keď v niektorých momentoch konštatuje, že mohol veci spraviť lepšie, dnes už nemá podľa neho zmysel zaoberať sa nimi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia