Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. marca 2015, 13:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson versus koniec sveta, nové zábery pre San Andreas sú plné katastrofy

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON KATASTROFICKÉ FILMY THE ROCK
Uložiť Uložené

Čerstvý trailer pre katastrofický San Andreas je plný CGI nebezpečenstiev. 2012 má rozhodne konkurenta!

Dwayne Johnson nezaháľa. Všetko, na čo položí ruky, sa premení na zlato. Pritom to nie je vôbec herec z rady tých najlepších, skôr niečo ako „kulervoucí“ týpek na plátne. Najbližšie sa nám predstaví vo Furious 7 a potom už bude pilne propagovať katastrofický film San Andreas (nie, CJa nestretneme), ktorý dnes dostal aj svoj druhý trailer, plný CGI nebezpečenstiev. Všetci samozrejme vieme, ako to dopadne a aký priebeh snímka bude mať, no najmä tá cesta od bodu A do bodu B môže byť veľmi zaujímavá. 

Dwayne Johnson versus koniec sveta, nové zábery pre San Andreas sú plné katastrofy


Síce sa môžeme oháňať anti CGI efektami, no musím podotknúť, že hoci film nie je zďaleka dokončený, jednotlivé scény a megalomanská deštrukcia vyzerajú jednoducho úžasne. Ostáva nám už len dúfať, že The Rock bude viac badass než starostlivý otec, ktorý ako člen záchranárskeho tímu musí pomôcť svojej dcére a bývalej manželke. Kalifornia (v plameňoch uvidíme Los Angeles aj San Francisco, ktoré rozdeľuje práve tektonický zlom nazvaný San Andreas) sa doslova rozlomí napoly a kto iný by sa z toho mal dostať, keď nie samotný The Rock?

Hrajú Carla Gugino (Dwaynova ex), Alexandra Daddario (jeho dcéra, no nie je nádherná?) a nejakí obetní baránkovia. Režíruje Brad Peyton. S tým má Dwayne skúsenosti vďaka fantasy rozprávke Journey 2: The Mysterious Island (pokračovanie Cesty do stredu Zeme - Brendan Fraser). V kinách od 28. mája 2015. Pre viac informácií sledujte Filmkult.

Dwayne Johnson versus koniec sveta, nové zábery pre San Andreas sú plné katastrofy
Domov
Zdieľať
Diskusia