Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 20:42
Čas čítania 2:05
Dominik Vetrák

Sleduj prvé sekundy z 2. série Zaklínača. V júli sa dočkáme WitcherConu s novinkami o hrách, filmoch a seriáloch o Zaklínačovi

Sleduj prvé sekundy z 2. série Zaklínača. V júli sa dočkáme WitcherConu s novinkami o hrách, filmoch a seriáloch o Zaklínačovi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix chystá hody pre fanúšikov Zaklínača, ale odhalil aj nové zábery z animovaných seriálov Splinter Cell, Far Cry, Cuphead či League of Legends.

Netflix v týchto dňoch zverejňuje viaceré oznámenia a novinky, keďže usporiadal Geek Week – udalosť plnú hier, filmov, seriálov, komiksov a všetkého možného. V rámci toho sme sa dočkali aj vôbec prvých záberov z 2. série Zaklínača, ktorá bude mať na Netflixe premiéru niekedy v priebehu jesene či zimy. Veľa sa zo záberov nedozvieme, ale aj tak to fanúšikov určite poteší.

Odporúčané
Recenzia: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutočne najkrajšia hra na svete, na ktorú sa nechytá nič iné? Recenzia: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutočne najkrajšia hra na svete, na ktorú sa nechytá nič iné? 8. júna 2021, 16:00

Zároveň sme sa dozvedeli, že 9. júla sa bude konať WitcherCon. Projekt vznikol spojením Netflixu a CD Projekt Red. Tešiť sa tak môžeš na odhalenie nových záberov z netflixovských filmov a seriálov. Netflix totiž okrem 2. série Zaklínača pracuje aj na prequelovom seriáli zasadenom do obdobia, keď nastala konjunkcia sfér a na Kontinent sa dostali príšery a mágia.

A aby toho nebolo málo, ešte pred 2. sériou bude mať premiéru animovaný film o Vesemirovi, Geraltovom mentorovi, ktorý bude dôležitou postavou v 2. sérii Zaklínača. Vesemira stvárni Kim Bodnia. 

Tým však filmovo-herné novinky od Netflixu nekončia. Okrem skvelého traileru pre Masters of Universe zverejnil aj prvé obrázky z animovaných seriálov Splinter Cell a Far Cry. Pár sekúnd sme videli aj z chystaného animovaného seriálu Cuphead. Všetky uvidíme na Netflixe v priebehu nasledujúcich mesiacov či v budúcom roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia