Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. mája 2021, 17:58
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Načo je dobrá obriezka a môže sa otočiť semenník? (ODPOVEDÁ UROLÓG)

NEWS UROLÓG
Uložiť Uložené

V našej novej sérii videí sa predstaviteľov rôznych povolaní pýtame na to, čo si vždy chcel vedieť. V prvej časti sme položili otázky urológovi MUDr. Dušanovi Pastorekovi.

Na Refresheri budeš od dnešného dňa pravidelne stretávať ľudí s rôznymi menej frekventovanými povolaniami. Budeme ich konfrontovať s otázkami, ktoré nás všetkých prirodzene zaujímajú a občas na ne možno hľadáme odpovede v internetových vyhľadávačoch.

Prvým hosťom je urológ Dušan Pastorek, ktorý nám odpovedal na množstvo chúlostivých otázok, vďaka ktorým sa dozvieš aj čosi viac o svojom zdraví.

Podceňovať by sme nemali ani preventívne prehliadky u urológa. Dozvieš sa, ako prebiehajú, prečo sú dôležité a prečo by si sa ich nemal báť. 

Opýtali sme sa za teba, či je bežné, že pacienti majú pri vyšetrení erekciu, a na čo je dobrá obriezka. Aj keď na prvý pohľad môže ísť o zábavné video, v skutočnosti môže byť pre mnohých odkazom, že vyšetrenie u urológa nie je hanbou, ale znakom, že nám záleží na vlastnom zdraví.

Odporúčané
Paparazzo z Plus 7 dní: Ficovmu bývaniu sa venujem roky, je to moja srdcová téma. Má aj ďalšie nehnuteľnosti (Rozhovor) Paparazzo z Plus 7 dní: Ficovmu bývaniu sa venujem roky, je to moja srdcová téma. Má aj ďalšie nehnuteľnosti (Rozhovor) 23. mája 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia