Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2021, 9:30
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola: Odvetu som do zmluvy nedal, lebo nikto neveril, že môže Attila vyhrať. Teraz sa vykrúca, aj keď sme sa dohodli

Karlos Vémola: Odvetu som do zmluvy nedal, lebo nikto neveril, že môže Attila vyhrať. Teraz sa vykrúca, aj keď sme sa dohodli
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Karlos Vémola tvrdí, že spravil chybu, keď si nedal do zmluvy s Oktagonom bod, ktorý by mu zabezpečil odvetu s Attilom Véghom.

Karlos Vémola v živom vysielaní na Instagrame opísal svoju perspektívu v súvislosti so zmluvou, ktorú s Attilom Véghom podpisovali pred „zápasom storočia“.

Český šampión priznáva, že spravil chybu, keď netrval na tom, aby bola odveta súčasťou zmluvy. Tvrdí však, že sa zástupcovia Oktagonu s oboma bojovníkmi jasne dohodli, že odveta v Bratislave bude.  

Odporúčané
Polonahý Vémola, 140-kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírom. Toto sú najvzácnejšie fotografie domácich MMA zápasníkov Polonahý Vémola, 140-kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírom. Toto sú najvzácnejšie fotografie domácich MMA zápasníkov 13. mája 2021, 14:30

„Nikto nečakal, že Attila vyhrá, nečakali to promotéri ani sám Attila. Automaticky bolo dohodnuté, že prvý zápas bude v Prahe. Všetci, čakali, že ak sa nestane prekvapenie, tak ho porazím, to sa však stalo. Všetci čakali, že odveta bude v Bratislave, kde napríklad mohol ukončiť kariéru,“ povedal Karlos Vémola na Instagrame a priznal, že bol hlúpy, keď si odvetu do zmluvy nedal. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Karlos Vémola má vraj pocit, že Attila Végh, resp. jeho manažér, začal kopírovať marketingové nápady. Český zápasník mal v pláne zorganizovať v jednom pražskom klube narodeninovú oslavu, kde by sa po mesiacoch pandémie stretol s fanúšikmi, Attila Végh ho však predbehol a rovnakú akciu v rovnakom klube naplánoval o týždeň skôr. Paradoxne však ide o klub, ktorý je pre Vémolu domovským. 

Rovnako Vémolovi prekáža, že si dal Attila Végh spraviť podobné tričká, a čaká už len na to, ako ho bude kopírovať ďalej. 

Vémola si myslí, že ak toto „rýpanie“ zo strany slovenského zápasníka bude pokračovať, odvete sa aj tak nevyhnú. „Nevykrúti sa z toho, ak bude chcieť zápasiť, aj jeho najvernejší fanúšikovia budú chcieť vidieť, či to ešte druhýkrát dokáže. (...) Rovnako ako som ho donútil k prvému zápasu, ktorý nechcel, tak ho donútim aj k druhému, je to iba otázka času,“ dodal Vémola. 

Domov
Zdieľať
Diskusia