Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. mája 2021, 6:55
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Bill Gates vraj kamarátom rozprával, že žije v manželstve bez lásky. Melinda chce požiadať o anulovanie zväzku až vo Vatikáne

Bill Gates vraj kamarátom rozprával, že žije v manželstve bez lásky. Melinda chce požiadať o anulovanie zväzku až vo Vatikáne
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images
NEWS BILL GATES
Uložiť Uložené

Miliardár Bill Gates so svojou manželkou Melindou neviedli spoločný život už niekoľko mesiacov.

Miliardár a filantrop Bill Gates vedel o stroskotaní svojho manželstva už dávno. Gates vraj svojim najbližším kamarátom, s ktorými trávil čas v kalifornskom golfovom rezorte, v posledných mesiacoch prezradil, že sa s manželkou Melindou dohodli na rozvode, tvrdí New York Post.

Zakladateľ spoločnosti Microsoft podľa informácií amerického bulváru kamarátom opisoval svoje manželstvo ako zväzok bez lásky, ktorý nemá budúcnosť. „Bill sa na golfovom ihrisku rozprával so svojimi blízkymi kamarátmi. Už dávnejšie im povedal, že manželstvo bolo bez lásky, že sa skončilo už pred istým časom a obaja žili oddelené životy,“ uvádza podľa informácií zo svojho zdroja americký portál.

Bill Gates
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Golfové ihrisko pritom zohralo v manželstve Billa a Melindy Gatesovcov symbolickú úlohu. Svoje áno si povedali na romantickom obrade v havajskom Manele Bay Hoteli práve na miestnom golfovom ihrisku.

Niet preto divu, že Bill Gates údajne trávi svoj čas po rozvode v golfovom rezorte The Vintage Club v kalifornskom Indian Wells, kde sa stretáva americká smotánka a najvplyvnejší ľudia spoločnosti.

Odporúčané
Sulík hromží na Matoviča: Vyberie sa na výlet do Ameriky, nechá tu Budaja a navrhne navýšiť rozpočet o 3,5 miliardy Sulík hromží na Matoviča: Vyberie sa na výlet do Ameriky, nechá tu Budaja a navrhne navýšiť rozpočet o 3,5 miliardy 13. mája 2021, 14:51

Melinda Gates vraj manželstvo nechcela ukončiť, pretože rozvod je v rozpore s jej cirkevným presvedčením ako členky rímskokatolíckej cirkvi. Napriek tomu urobila rozhodnutie odlúčiť sa od Billa, čo chce podľa informácií denníka New York Post zavŕšiť žiadosťou o cirkevné anulovanie zväzku priamo od Vatikánu.

Domov
Zdieľať
Diskusia