Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2021, 20:33
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Prvý trailer na Venom 2 odhaľuje krvilačného záporáka menom Carnage

Prvý trailer na Venom 2 odhaľuje krvilačného záporáka menom Carnage
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

Venom: Let There Be Carnage dorazí do kín na jeseň tohto roka. Sleduj prvý trailer s akčnými zábermi a odhalením záporáka.

Najnovší teaser trailer sa odohráva takmer výlučne v noci a skrz tmavú obrazovku v ňom takmer nič nevidno. Aj tak však máme možnosť získať prvý pohľad na záporáka menom Carnage, proti ktorému bude Venom v druhom diele komiksovej série bojovať.

Eddieho Brocka, a teda Venomovho hostiteľa (Venom je parazit, symbiont), opäť stvárni sympatický Tom Hardy.

Odporúčané
Komentár: Hollywood nepretláča černochov do filmových rol nasilu. Hľadá miesto, kde sa uplatnia viac ako belosi a prinesú kvalitu Komentár: Hollywood nepretláča černochov do filmových rol nasilu. Hľadá miesto, kde sa uplatnia viac ako belosi a prinesú kvalitu 7. mája 2021, 19:06

Spomínaný Carnage je chladnokrvným vrahom prahnúcim po krvi. Nedokáže sa ovládať tak ako Venom. Je však pravda, že filmový Venom je viac antihrdina než záporák, pričom v komiksoch je práve záporákom. Z Carnagea však zrejme nespravia antihrdinu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa ho Eddie Brock (Tom Hardy) a Venom pokúsia zastaviť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia