Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2021, 10:54
Čas čítania 0:56
Tímea Krauszová

Logan Paul si počas potýčky želal, aby to nebola skutočnosť. Mayweather sa jeho bratovi vyhrážal, že ho zabije

ŠPORT JAKE PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Logan je z incidentu ešte stále otrasený.

Youtuber Logan Paul a boxer Floyd Mayweather, ktorí si v júni plánujú zmerať sily v zápase, v piatok spôsobili rozruch na tlačovej konferencii, ktorá sa vymkla spod kontroly. Loganov brat Jake Paul totiž Mayweathera provokoval, ukradol mu čiapku a Jake z následnej potýčky odchádzal s opuchnutým okom.

Na Twitteri neskôr napísal, že mu vraj do tváre vrazil jeden z ochrankárov. Logan neskôr pre TMZ povedal, že bitka bola skutočná a nešlo o pripravenú scénku.

Vyhrážal sa mu smrťou

Incident sa neobišiel bez vulgarizmov. Boxer na Jaka Paula kričal, že je sk**vysyn, a vyhrážal sa mu smrťou. Logan si vraj počas celého incidentu želal, aby to nebola skutočnosť. Povedal to pre TMZ Sports. „Bodaj by to bolo len zinscenované,“ povedal s tým, že to pre neho vôbec nebolo zábavné. 

„Stalo sa to osobným. Mala to byť milá malá tlačová konferencia, kde sa stretneme, ľudia sa nadchnú pre zápas. Nemali tam byť ľudia, ktorí hovoria o zabíjaní iných ľudí.“

Odporúčané
VIDEO: Jake Paul dostal päsťou, lebo ukradol Floydovi Mayweatherovi jeho čapicu VIDEO: Jake Paul dostal päsťou, lebo ukradol Floydovi Mayweatherovi jeho čapicu 7. mája 2021, 16:04

Podľa Logana bude júnový zápas „najšialenejším vyj**aným podujatím v histórii bojových športov“. Zápas pôvodne plánovali v novembri 2020, no presunuli ho pre údajné obchodné komplikácie. Aktuálne stále platí júnový termín.

Jake Paul má na svojom konte tri zápasy, pričom všetky vyhral. Naposledy sa postavil proti zápasníkovi UFC Benovi Askrenovi, ktorého zložil do dvoch minút. Jeho brat Logan Paul súperil zatiaľ iba s raperom KSI-om, pričom prvýkrát sa zápas skončil remízou a pri odvete Paul prehral. Floyd Mayweather je doposiaľ neporazeným boxerom, za sebou má 50 zápasov.

Domov
Zdieľať
Diskusia