Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2021, 16:59
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Jaroslav Haščák môže skončiť vo väzbe, Kolíková podpísala dovolanie na Lipšicov podnet

NEWS JAROSLAV HAŠČÁK MÁRIA KOLÍKOVÁ
Uložiť Uložené

Oligarcha obvinený v súvislosti s kauzou Gorila ešte môže skončiť vo väzbe. Rozhodovať bude Najvyšší súd.

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková sa stotožnila s podnetom šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry Daniela Lipšica. Na základe dovolania tak môže ísť obvinený oligarcha Jaroslav Haščák do väzby, informuje Denník N. Rozhodovať bude iný senát Najvyššieho súdu ako ten, ktorý podnikateľa prepustil. Zároveň bude prihliadať aj na nové avizované dôkazy v rámci obvinenia v súvislosti s kauzou Gorila. 

Odporúčané
Jeden z najbohatších Slovákov skončil v putách. Sláva a pád Jaroslava Haščáka Jeden z najbohatších Slovákov skončil v putách. Sláva a pád Jaroslava Haščáka 1. decembra 2020, 21:29

Haščáka neobvinili z dôvodu samotného obsahu údajnej nahrávky Gorila, ale z údajného predaja jej kópie. Z obvinenia vyplýva, že ju finančník Penty kúpil od bývalého šéfa kontrarozviedky SIS Ľubomíra Arpáša pri podvodnej transakcii za necelých 200-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia