Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2021, 16:23
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Dominika Mirgová: Vyrastala som na Kontrafakte a H16, môj syn si ide Travisa Scotta (14 trackov)

REFRESHER DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

V najnovšom diele Čo ti hraje sa o svoje odpovede podelila speváčka Dominika Mirgová.

Speváčka Dominika Mirgová je najnovším hosťom v našej sérii Čo ti hraje, v rámci ktorej sa známych osobností pýtame na skladby, ktoré im ako prvé napadnú v konkrétnych situáciách. Popová speváčka vydáva karanténny projekt a podobne ako jej kolegovia ani ona sa už nevie dočkať živých vystúpení.

Vo videu prezradila, ktorou vlastnou skladbou otvorí prvý koncert po dlhých mesiacoch zatvorených klubov, dozvieš sa však aj to, ku ktorým skladbám má citovo najbližšie. 

Prezradila, že so synom nepočúvajú klasické skladby pre deti, ale niekedy pritvrdia aj Travisom Scottom. Samotná Dominika má veľmi blízko k slovenskému rapu, obzvlášť inklinuje ku Kontrafaktu. Zaspomínali sme si aj na moment, keď ako 15-ročná vystupovala v markizáckej talentovej šou SuperStar. 

Odporúčané
Umelá inteligencia nám ukazuje, o čo sme prišli: takto by vyzerali a zneli Amy Winehouse či Kurt Cobain Umelá inteligencia nám ukazuje, o čo sme prišli: takto by vyzerali a zneli Amy Winehouse či Kurt Cobain 17. apríla 2021, 11:52
Domov
Zdieľať
Diskusia